Po Vandě z Ulice jdou exekutoři, v Kanadě za sebou nechala obrovské dluhy. Co dalšího otřesného se Jolana dozví a jaké jmění Vanda dluží?

Po Vandě z Ulice jdou exekutoři, v Kanadě za sebou nechala obrovské dluhy. Co dalšího otřesného se Jolana dozví a jaké jmění Vanda dluží?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jolana prožila obrovský šok, ze kterého se snaží otřepat. Jenže ať dělá, co dělá, pořád se jí v hlavě promítají všechny situace, ve kterých jí Vanda o sobě lhala. Je na dně a vyčítá si, že kvůli všem těm lžím málem o Marii přišla, protože jí nevěřila. Hřála si na prsou zmiji, která si její lásku nezaslouží. Jolana chce v 4178. dílu zapomenout na to, že Vandu vůbec považovala za dceru.

Marie se snaží Jolaně otevřít oči a racionálně se pokouší Vandino chování vysvětlit, což je zrovna od Marie velmi šlechetné gesto. Mohla by Vandu potopit stejně, jako ona před časem potopila ji, a nadobro se jí tak zbavit. Vidí však nervově rozdrásanou Jolanu, a tak Vandu naopak omlouvá. 

Sára tak zamotá Danovi hlavu, že ten při pohledu na ni ztrácí slova, rozum a pevnou půdu pod nohama. Zdá se ale, že Sáře Dan taky není lhostejný. Co více, snaží se ho navnadit, aby ji pozval na rande. Dan je z ní tak vykolejený, že se chová jako malý nezkušený kluk. Nakonec se však na společné schůzce dohodnou. 

 

Marie doporučí Jolaně, ať za Vandou zajde. Ta ji však odmítá vidět a nezvedá jí telefon. Do celé záležitosti se vloží Blanka, kterou napadne, že společně s Marií zkusí Jolanu přesvědčit, aby Vandu vyslechla. Podaří se jim to? Ano, nakonec na to Jolana kývne, ale pod jednou podmínkou. Že Marie půjde s ní. 

Gábina šťourá do Mileny Pumrové, aby zjistila více informací o podivném vzájemném smíření s jejím otcem. Dokonce se jí matka svěří, že si myslí na to, že by se k sobě mohli vrátit. Gábině to přijde dost podezřelé, navíc když její matka vybuchne při otázce, zda se její otec brání nástupu do vězení. Proč se Gábiny matka Radka Mastného najednou tak zastává? Právě na to Gábina přijde.

Jolana se střetne s Vandou tváří v tvář. Marie však její podmínku odmítne, a tak musí Jolana sebrat odvahu a promluvit si s Vandou sama. Dřímá v ní vztek a důrazně Vandu varuje, ať jí řekne celou pravdu, nebo s ní skoncuje. To, co se dozví, ji srazí na kolena a po všech těch hrůzostrašných informacích Jolaně vychází, že za ní Vanda přijela jen proto, že se z ní vlastní vinou v Kanadě stala bezdomovkyně. Bude Jolana schopná Vandě všechno odpustit?

 

Zdroj:

  • autorský text