Diskuze

Dnes v Ulici: Holky kuchařinky v akci a první krok k rozchodu Magdy a Prokopa

Jirka chtěl svůj první Mezinárodní den dětí ve funkci starosty pojmout ve znamení zdravé stravy, ale dodavatel jídla ho nechal v bryndě. Ještěže máme v Ulici dvě schopné kuchařky: Vendulu a Martinu. U Magdy a Prokopa se zatím schyluje k rozchodu. On má totiž dojem, že je vždy všechno po jejím.
Zpět na celý článek

Jirka chtěl svůj první Mezinárodní den dětí ve funkci starosty pojmout ve znamení zdravé stravy, ale dodavatel jídla ho nechal v bryndě. Ještěže máme v Ulici dvě schopné kuchařky: Vendulu a Martinu. U Magdy a Prokopa se zatím schyluje k rozchodu. On má totiž dojem, že je vždy všechno po jejím.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
28.05.2022

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...

V létě ti řeknu, jak se mám: Tereza Kostková v novém filmu prochází životní zkouškou
08.03.2022

V létě ti řeknu, jak se mám: Tereza Kostková v novém filmu prochází životní zkouškou

Do kina si můžete zajít na nový film, kde se potkáte například se Simonou Babčákovou, Soňou Norisovou, Martinem Hofmannem nebo s Ondřejem Sokolem.

Viděli jste ho 8x a pokaždé jste to obrečeli, toto jste ale o Titanicu nevěděli
13.06.2022

Viděli jste ho 8x a pokaždé jste to obrečeli, toto jste ale o Titanicu nevěděli

Jacka si málem zahrál kluk ze Sám doma, nekompromisní Cameron a filmová loď skončila ve šrotu. To a mnoho dalších zajímavostí o oblíbeném...

ZOO: Dozví se Anna, že Alena nechce chodit s Adamem?
29.06.2022

ZOO: Dozví se Anna, že Alena nechce chodit s Adamem?

Anička neochotně přihlíží tomu, jak báječně si Adam s Alenou rozumějí. Sžírá ji žárlivost při pomyšlení, že spolu ti dva chodí, a k Adamovi se...

Marek Taclík ze seriálu ZOO zavrhl dceru, teď lituje
30.04.2022

Marek Taclík ze seriálu ZOO zavrhl dceru, teď lituje

Marka Taclíka můžete každé úterý a čtvrtek vídat v seriálu z prostředí zoologické zahrady. V roli Eduarda Novotného se rozhádal s dcerou a obvinil...

Hádky v Ulici: Zničí Vítkova práce jeho vztah s Ivou?
05.03.2022

Hádky v Ulici: Zničí Vítkova práce jeho vztah s Ivou?

U Klímových doma je to teď dennodenně jako na minovém poli. Vítek si pochvaluje práci na stavbě, kterou Iva považuje za podřadnou – alespoň pro...

Vzpomínáte na Pavla Millera z Ulice? Jeho představitel si zahrál v Chlapovi
28.03.2022

Vzpomínáte na Pavla Millera z Ulice? Jeho představitel si zahrál v Chlapovi

Pavel Miller z Ulice v podání Jana Teplého ml. byl protřelým a schopným manažerem, jenž Lumírovi pomáhal ke křeslu starosty. Pochopitelně tím...

Čas čarodějnic s českým dabingem: Seriál se skvělou chemií mezi herci v hlavních rolích
03.04.2022

Čas čarodějnic s českým dabingem: Seriál se skvělou chemií mezi herci v hlavních rolích

Lidé mají rádi pohádky odmalička. A když povyrostou, říkají jím fantasy. Konec nemusí vždy uzavřít happy end, většinou ale něco přece jen dopadne...

JUDr. Petr Kříž ze seriálu ZOO se zamiloval do podvodnice
07.05.2022

JUDr. Petr Kříž ze seriálu ZOO se zamiloval do podvodnice

Robert Urban hraje v rodinném seriálu Zoo přitažlivého soudce Petra Kříže, jenž má před svatbou s advokátkou Markétou, ale zároveň pokukuje po...

Dokáže Sára vydělat na dovolenou u moře?
01.05.2022

Dokáže Sára vydělat na dovolenou u moře?

Sára a Dan se rozhodli, že vyrazí k moři. Jelikož ani jeden u moře nebyl, mají k tomu velkou motivaci. Jenže peníze jim z kapsy netrčí a teď to...