Diskuze
Dnes v Ulici: Holky kuchařinky v akci a první krok k rozchodu Magdy a Prokopa
Dnes v Ulici: Holky kuchařinky v akci a první krok k rozchodu Magdy a Prokopa
Možná jste zmeškali
Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz – svobodný otec samoživitel
Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...
V létě ti řeknu, jak se mám: Tereza Kostková v novém filmu prochází životní zkouškou
Do kina si můžete zajít na nový film, kde se potkáte například se Simonou Babčákovou, Soňou Norisovou, Martinem Hofmannem nebo s Ondřejem Sokolem.
Viděli jste ho 8x a pokaždé jste to obrečeli, toto jste ale o Titanicu nevěděli
Jacka si málem zahrál kluk ze Sám doma, nekompromisní Cameron a filmová loď skončila ve šrotu. To a mnoho dalších zajímavostí o oblíbeném...
ZOO: Dozví se Anna, že Alena nechce chodit s Adamem?
Anička neochotně přihlíží tomu, jak báječně si Adam s Alenou rozumějí. Sžírá ji žárlivost při pomyšlení, že spolu ti dva chodí, a k Adamovi se...
Marek Taclík ze seriálu ZOO zavrhl dceru, teď lituje
Marka Taclíka můžete každé úterý a čtvrtek vídat v seriálu z prostředí zoologické zahrady. V roli Eduarda Novotného se rozhádal s dcerou a obvinil...
Hádky v Ulici: Zničí Vítkova práce jeho vztah s Ivou?
U Klímových doma je to teď dennodenně jako na minovém poli. Vítek si pochvaluje práci na stavbě, kterou Iva považuje za podřadnou – alespoň pro...
Vzpomínáte na Pavla Millera z Ulice? Jeho představitel si zahrál v Chlapovi
Pavel Miller z Ulice v podání Jana Teplého ml. byl protřelým a schopným manažerem, jenž Lumírovi pomáhal ke křeslu starosty. Pochopitelně tím...
Čas čarodějnic s českým dabingem: Seriál se skvělou chemií mezi herci v hlavních rolích
Lidé mají rádi pohádky odmalička. A když povyrostou, říkají jím fantasy. Konec nemusí vždy uzavřít happy end, většinou ale něco přece jen dopadne...
JUDr. Petr Kříž ze seriálu ZOO se zamiloval do podvodnice
Robert Urban hraje v rodinném seriálu Zoo přitažlivého soudce Petra Kříže, jenž má před svatbou s advokátkou Markétou, ale zároveň pokukuje po...
Dokáže Sára vydělat na dovolenou u moře?
Sára a Dan se rozhodli, že vyrazí k moři. Jelikož ani jeden u moře nebyl, mají k tomu velkou motivaci. Jenže peníze jim z kapsy netrčí a teď to...