Ukočíruje Blanka svou druhou alkoholovou zkoušku?

Ukočíruje Blanka svou druhou alkoholovou zkoušku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka z Ulice je teď v pořádné kaši. Vášnivá chvilka s Evženem jí dodala sílu na to, aby konečně opustila Luďka. Jenže celé se to zamotalo a ona se kvůli velké frustraci opět napila. Přistihla ji při tom Veronika, která jí pomáhá problém hasit. Ukočíruje Blanka svou druhou alkoholovou zkoušku?

Luděk je konečně pryč, ale proti Blance stojí démon alkohol

Ačkoliv si jednu dobu byla Blanka (herečka Linda Rybová) jistá, že se určitě nenapije, ať se děje, co se děje, opak je pravdou. A to ustála Luďkovo škrcení i jeho velmi vypjatý vyhazov z bytu. Co ji nakonec položilo na lopatky, byla návštěva Vandy, která si pustila pusu na špacír a Blanku ujistila v tom, že teď s Evženem chodí ona. To Blanku sebralo, ale ještě se stále držela. Dokonce si jednu dobu přiznala, že Vanda nejspíš nemluví pravdu a říká jen to, co naznačují horoskopy. Jenže pak přišla Veronika a Blance řekla, že Vandu s Evženem viděla u sebe v salonu. Blance tak potvrdila její nejhorší obavy. Po tom už Blanka neměla sílu bojovat a vypila hned dvě láhve vína.

Martin Finger alias Evžen, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Luděk je konečně pryč z bytu a místo, aby se Blanka vrhla Evženovi kolem krku, teď znovu čelí démonovi s názvem alkohol. Diváci, kteří Blance fandí, by jistě očekávali větší pomoc okolí. Syn Adam jí na začátku sliboval, že na ni dohlédne, ovšem Luděk ho natolik zmanipuloval, že se přiklonil na jeho stranu a mámu hází přes palubu. Evžen také dělá mrtvého brouka, a přitom ví, jak těžké to teď Blanka musí mít a jak blízko má k tomu, aby se napila. Nakonec to vypadá, že největší pomocí bude Veronika, která Blanku nachytala, jak si domů nese další alkohol. Pomoc teď přišla i v podobě Blančiny matky, která konečně může uvést věci do pohybu.

Co by mohlo Blance pomoct?

Co by mohlo Blance pomoct v tom, aby ustála svou závislost? Jednoznačně absence Luďka, ten však pokoj jen tak nedá. Naštěstí teď má Blanka na své straně i svou mámu, která může u Vandy zjistit, jak to s tím Evženem opravdu je. Koneckonců může jít rovnou za Evženem, aby mu otevřela oči v tom, že Blanka jeho přítomnost potřebuje ze všeho nejvíc. Kdyby byl totiž Evžen konečně po boku Blanky, boj s alkoholem by měla šanci vyhrát. Ale kdo ví, vždyť Evžen naznačoval, že by nejraději před vším utekl do Austrálie.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text