Mnoho fanoušků Ulice bude jásat: Evžen nadobro utne Vandu a Kateřina vyhodí Luďka z penzionu

Mnoho fanoušků Ulice bude jásat: Evžen nadobro utne Vandu a Kateřina vyhodí Luďka z penzionu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spravedlnosti nikdo neujde a na každého, kdo škodí a ubližuje, dříve či později dopadne. O to větší šok to bývá, když to dotyčný nejméně čeká. Vandě i Luďkovi se ve 4223. dílu zlostí zkroutí obličeje.

Evžen uhání Adama, aby se s ním sešel. Chce se od něj dozvědět, co se stalo s jeho rodiči. Adam mu však nechce nic říct a vlastně ani nemůže. Vždyť od Blanky dostal jen nezbytné minimum informací. A proto k Evženovi nemá už tolik blízko, jako měl v minulosti. Jediné, co totiž ví, je, že máma opustila tátu kvůli němu. Nic však není tak jednoduché. A Evžen zase jen nechápe, když Adam po chvilce odchází pryč. Nechápavostí však Evžen nikomu a ničemu nepomůže, ani sám sobě. Znovu má totiž myšlenky na odjezd do Austrálie, protože Blance nestojí ani za takovou informaci. Kéž bys, Evžene, věděl celou pravdu. Kdo se však konečně celou pravdu dozví, bude Vanda. A nebude se jí vůbec líbit. 

Lumír vlivem okolností ztratí v tramvaji jednoho kluka z oddílu Drozdů, pro které naplánoval výlet. Jedná se o malého Miloše Knoblocha. Lumír tak může očekávat bleskovou reakci jeho vystrašeného otce. Rozjede se policejní pátrání po celé Praze. Kateřina, která se náhodou připlete do celé situace, odvádí vystresovaného Knoblocha do bistra, aby ho uklidnila. Najde se Milošek brzy? A kdo ho přivede domů? A jak z toho vyjdou Lumír s Pavlem jako dozor, kterému se, sice nechtíc ale i tak, ztratilo svěřené dítě?

Vanda je naprosto pomatená svými horoskopy a tím, co jí předpovídají. Jí a Evženovi malují neutuchající lásku a snovou budoucnost. A jediná osoba, která jim to štěstí kazí, je Blanka. Je totiž zákeřná, manipulátorská a podlá. Tváří se jako neviňátko, a přitom jí krade Evžena. Tolik a ještě mnohem více zášti a hořkosti ze sebe Vanda začne sypat před Jolanou. Proč z ní začnou létat taková slova a proč má takový vztek na Blanku?

Marie úmyslně zavaří Luďkovi. Sejde se s majitelkou hospody a penzionu Kateřinou Dubovskou a o něco ji poprosí. A prosba to bude skutečně neobvyklá. A tak Kateřina logicky žádá více informací. Dostane takové, které budou stačit Kateřině k tomu, aby pod lživou záminkou šikovně vyhodila Luďka Voláka z penzionu. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text