Co přinesl tento týden v Ulici? Zpackané rande, bouračku i rakovinu

Co přinesl tento týden v Ulici? Zpackané rande, bouračku i rakovinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábinin život se obrátil vzhůru nohama, když zjistila, že má rakovinu děložního čípku. Adam zase způsobil dopravní nehodu. Lumír naštěstí nic tak vážného neřeší, ačkoli jemu to vážné připadá – zalhal Ingrid, že jeho rande s Jaruškou dopadlo na výbornou. Upovídaná dáma přitom další schůzku nechce.

Gábina se dozvěděla, že má zhoubný nádor

Na začátku týdne to vypadalo, že se pro Gábinu všechno vyvíjí slibně, pokud tedy nepočítáme fakt, že se neustále hádá s rodiči. Pracovně je v jednom kole a s Jirkou jí to klape lépe, než čekala – major ji dokonce pozval na policejní bál. Gábina se opravdu těšila, připravila si i krásné šaty, jenomže pak ji nemile překvapil telefonát z nemocnice.

Dozvěděla se, že má rakovinu děložního čípku a že bude muset podstoupit operaci, po níž přijde o dělohu a nebude mít další děti. Tahle zpráva ji natolik vykolejila, že zrušila účast na plese a zanechala Jirku poněkud rozčarovaného. Naštěstí mu později zavolala a sešli se v Coolně, kde mu řekla celou drsnou pravdu. Jirka o Gábinu nadále upřímně stojí a rád by jí pomohl, jak jen to bude možné. Laskavější stránku konečně ukázali také Gábinini rodiče. Zatímco Milenu informace o dceřině nádoru rozplakala, Radek se snažil zachovat rozumný přístup a celou věc probral se Šimonem.

Ingrid na seznamce boduje, Lumír už tolik ne

U Lumíra bylo o něco veseleji, alespoň z pohledu diváků. Zatímco Pavlík si nadšeně plánoval kovářskou výstavu pro oddíl Drozdů, Lumča se litoval, že ho žádná žena na seznamce nechce. Navzdory Tondovým mimořádně užitečným radám dokázal zaujmout pouze Jarušku, Bedřichovu starou známou, která údajně bývala zamlklá a nevýrazná.

Když se s ní pak Lumír sešel v hospodě, svérázná Jaruška ve skutečnosti nezavřela pusu. Následujícího dne navíc Lumírovi napsala, že o další rande nestojí. A to byla pro Lumíra čára přes rozpočet, protože Ingrid i mámě namluvil, že jeho schůzka dopadla přímo ukázkově a že si s Jaruškou určitě zase vyjde. Zbývá mu jediná šance – najít si urychleně novou ženu, aby před Ingrid nevypadal hloupě. Ta totiž k jeho nelibosti sklízí na seznamce úspěchy hned u několika mužů najednou.

Adam kvůli práškům zavinil bouračku

V milostném trojúhelníku Blanky, Evžena a Vandy to začíná pěkně vřít. Vanda chce Evžena, Evžen chce Blanku a Blanka chce Evžena, ale myslí si, že ten chodí s Vandou. Zamotaná linka se navíc táhne už pěkně dlouho a diváci netrpělivě čekají, kdy se konečně protrhne. Tenhle týden už se zdálo, že si Evžen s Blankou možná konečně vše vysvětlí, ale bohužel se tak nestalo.

Výsledkem jejich dohadování je, že Evžen vážně uvažuje o odletu do Austrálie. Vandu jeho záměry neodradily, naopak se nadšeně chystá, že poletí s ním. Jen se mu to ještě neuráčila sdělit. Blanka by se tím vším nepochybně užírala víc, kdyby ovšem její pozornost nepřitáhl Adam, jenž kvůli stresu ze studia a nadužívání prášků způsobil dopravní nehodu. Nic vážného se mu nestalo a nezranil ani lidi v tom druhém autě, ale prožitá hrůza ho přiměla svěřit se mámě ohledně tabletek, které mu předepsal táta. Za tohle si Blanka Luďka pěkně podala!

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text