Gábina jako matka i v reálném životě

Gábina jako matka i v reálném životě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aneta Krejčíková patří k těm herečkám, kterou si diváci spojují s jednou hlavní rolí. V jejím případě se jedná o ztvárnění Gábiny Pumrové v Ulici. V seriálu je především okouzlující návrhářkou a mladou maminkou, ale jaká je máma doopravdy?

Role mámy v seriálu vs. role mámy ve skutečnosti  

Stejně jako ve skutečnosti, tak i v Ulici se kdysi dávno zamilovala do sportovce. To ještě netušila, že se jí to do velké míry splní i ve skutečnosti a její spřízněnou duší se stane fitness trenér Ondřej. A v obou případech bylo dítě neplánované.

To je jedna z mála podobností. Protože zatímco v Ulici vychovává jednoho syna Šimona (herec Jakub Krause), ve skutečnosti je pyšnou maminkou dvou dětí – dcerky Antonie a syna Bena. Oba měla krátce po sobě v rozmezí dvou let i přes fakt, že se nikdy do mateřství hnát nechtěla.

Jakou je maminkou v Ulici, to se těžko odhaduje. Této dějové části režiséři nedali moc prostoru a věnovali se zejména části milostné.

Není ale pochyb, že svého seriálového syna miluje. Díky vzhledové podobnosti by jim leckdo uvěřil rodinné pouto i ve skutečnosti.

Balanc mezi ezoterikou a hmotným životem 

Herečka hojně využívá sociální sítě, a tak si fanoušci o jejím životě mámy mohou udělat bližší obrázek. Jednou z kontroverzních věcí, ke které se hlásí, je domácí porod. Ten si vybrala při početí dcerky Antonie.

Aneta Krejčíková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sama se k tomuto tématu, které dlouho vzbuzuje napjaté debaty jak mezi lékaři, tak mezi laiky, vyjadřuje tak, že každému náleží právo svobodného výběru. Její soukromý život je neustálým balancem v mnoha ohledech. Žije mezi duchovnem a hmotným světem. Stejně tak se snaží balancovat na hraně mateřství a seberealizace.

V tomto ji pomáhá její partner, sportovec, zmiňovaný Ondřej Rančák. Ten jí podporuje v částečné duchovní cestě a také Aneta otevřeně přiznává, že jí poradil zařazení cviků na posílení pánevního dna. Tyto cviky se těší velké popularitě a opět částečně kontroverzi. Herečka vyzdvihuje zejména jejich prospěšnost v milostném životě.

Objevují se také názory, že podobné cviky škodí, ale ona na ně nedá dopustit. Aneta se, ale nebojí být na hraně. Svoje názory, napříč tématem mateřství, ukazuje široké veřejnosti a své příznivce si stále nachází. 

 

Zdroje: 

Zdroj článku:
  • www.ahaonline.cz