Prostřeno: Co nás čeká v populární kuchařské show příští týden? Kde poteče krev a kdo se umí nejlépe přetvařovat?

Prostřeno: Co nás čeká v populární kuchařské show příští týden? Kde poteče krev a kdo se umí nejlépe přetvařovat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Uplynulý týden jsme nahlédli do kuchyní pěti nadšených amatérských kuchařek a šedesát tisíc si ze soutěže odnesla budoucí učitelka tělocviku a zeměpisu Lucie, která bude muset přítele přesvědčit, že nechce za výhru koupit les, ale raději by investovala peníze do dovolené.

V týdnu od 3. října se budeme po pět podvečerů potkávat se skupinou čtyř mužů, které doplní Maryna. Ta hosty pozve do své kuchyně už v pondělí a překvapí přítomné pány hlavně tím, že má devítiletého syna, protože vypadá velmi mladě.

Maryna bude připravovat trochu netradiční pokrm šašlik. Šašlik je druh marinovaného masa grilovaného jako špíz a je oblíbený zejména na Ukrajině, v Gruzii, Rusku, ale i v Izraeli a Íránu. Uvidíme, jak moc se Maryna bude držet původní receptury.

týdenní úkol, zdroj: FTV Prima

Vaření se neobejde bez trémy, a tak se mladá kuchařka pořeže. Její přítel ji chtěl podpořit a pěkně nabrousil nože. Možná to ale až tak moc neocení.

První kuchař týdne má trochu výhodu i nevýhodu. Určitě je příjemné, že si povinnosti splní hned v pondělí a poté už ho čekají čtyři příjemné hostiny. Na druhou stranu je trochu v nevýhodě, protože se potkává s cizími lidmi, které vůbec nezná, a i v hodnocení mohou být ostatní při prvním vaření opatrnější a taktizovat.

Úterní podvečer bude patřit Tomášovi a jeho čertíkům v zavinovačce. Jaké jídlo to bude, můžeme jen hádat. Tomáš se trefí do vkusu Maryny, jež miluje pokrmy, které ji překvapí, a do poslední chvíle netuší, co vlastně dostane na talíř. Tomáš si ovšem ukousne trochu velké sousto, když se pustí do knedlíku, které nejspíš moc často nedělá.

Ze tří šišek se mu povede jedna. To by nemuselo pro hladové strávníky stačit. Přehlédnou takovou chybu?

Ve středu otevře dveře do svého domova Pepa s velmi ambiciózním menu. Hostům se líbí, že sedí v kuchyni a mají kontakt s kuchařem i jídlem, které dostanou. Dojem trochu pokazí, když přizná, že použil oblíbenou tajnou ingredienci pořadu Prostřeno. Někteří strávníci kostku neodpouští a nemilosrdně strhávají body. Necháme se překvapit, jak to bude tentokrát. Z Maryny se vyklube velký kritik, takže ta rozhodně využije příležitost, aby bodové ohodnocení snížila.

Patrik ve čtvrtek moc obdivu nesklidí. Maryna bude nevěřícně zírat na mega knedle v polévce. To si Patrik trochu usnadnil. Tomáš nemá rád kapustu, takže ani jemu se s polévkou hostitel moc nezavděčí. Tak uvidíme, zda si ještě spraví Patrik reputaci dalšími chody.

dezert s jahodami, FTV Prima

Vaření uzavře v pátek Robert s kulajdou. Ani tomu se ale vše nevydaří, což mu pánové odpustí kvůli připravené zábavě. Marynu ale skákání na trampolíně moc neoslnilo a těšila se, až se vrátí do tepla.

A jak to celé dopadne? Kdo bude upřímný a chce se bavit a kdo je od prvního okamžiku taktikem? Na to se můžete podívat každý všední den v podvečer na Primě. A nezapomínejte, že můžete svým favoritům dát i vaše hodnocení, aby se mohli ucházet o diváckou cenu spojenou s finanční odměnou.

Zdroje článku:
  • presskit Prima,
  • autorský článek