Tipy na vánoční filmy pro celou rodinu na Netflixu – od amerických komedií po nestárnoucí české klasiky

Tipy na vánoční filmy pro celou rodinu na Netflixu – od amerických komedií po nestárnoucí české klasiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přichází vánoční prázdniny a s nimi i pohoda, spousta volného času a společné sledování televize. Ani Netflix nezůstává pozadu a připravil pro nás řadu skvělých vánočních snímků. Tak připravte cukroví a vydejte se na vánoční filmovou jízdu.

Vánoční skřítek

Buddy (Will Ferrell), který byl vánočními skřítky vychován na Severním pólu, k Vánocům rozhodně patří. Jeho odvážná cesta do New Yorku a neustálé problémy ve světě lidí pobaví děti i dospělé. Pomáhá mu v tom Jovie, do které se Buddy zamiluje a přes všechny potíže, nakonec společně zachrání Vánoce a všechny přesvědčí, že Santa opravdu existuje.

Čtvery Vánoce

Tuto komedii s Reese Witherspoon a Vincem Vaughnem si také nesmíte nechat ujít. 

Co se stane, když chce šťastný pár oslavit Vánoce s jejich rozvedenými rodiči? Sváteční den se vymkne kontrole a spravedlivě se rozdělí na čtyři díly. To může dopadnout jedině pořádnou katastrofou. A bude to opravdu pořádná jízda. Jak šílený plán dopadne a dokáže to jejich vztah vůbec přežít? To už zjistíte ve filmu!

Polární expres

Animovaná vánoční pohádka vás vezme na jízdu vašeho života. Režisér Robert Zemeckis s pomocí Toma Hankse v hlavní roli vytvořil nezapomenutelnou vánoční klasiku, která určitě stojí za zmínku. 

Na Štědrý večer se Chris náhodou ocitne na palubě polárního expresu, kde se s radostí podává horká čokoláda a dobrodružství čeká na každém kroku. Na hlavního hrdinu a jeho nové přátele čeká řada vánočních zázraků a kouzel, díky kterým Chris začíná znovu věřit na Santu a pravé kouzlo Vánoc.

Anděl Páně

Na Netflixu najdete oba díly této legendární české pohádky, kterou všichni milujeme. Díky režiséru Jiřímu Strachovi se z Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka stalo nezapomenutelné duo, na které každoročně vzpomínáme. 

Připomeňte si tedy anděla Petronela a čerta Uriáše a všechna jejich dobrodružství!

S tebou mě baví svět

Tato česká klasika také nezaměnitelně patří k Vánocům. Pánská jízda s dětmi je totiž stále stejně vtipná i po téměř 40 letech.

Připomeňte si svérázné výchovné metody tatínků, neustálé zmatky, a především úsměvné momenty a situace, kterých je ve filmu opravdu plno.