Diskuze

Podzimní seriálová úroda aneb co nás letos čeká? Vojta Kotek v roli Einsteinova potomka či drama z psychiatrické léčebny

Podzimní seriálová úroda aneb co nás letos čeká? Vojta Kotek v roli Einsteinova potomka či drama z psychiatrické léčebny
Také na podzim si pro nás připravili tvůrci několik seriálových novinek. Na které kousky se můžeme po prázdninách těšit? Máme pro vás tipy na zahraniční i české seriály, které ovládnou podzim 2020.
Zpět na celý článek

Také na podzim si pro nás připravili tvůrci několik seriálových novinek. Na které kousky se můžeme po prázdninách těšit? Máme pro vás tipy na zahraniční i české seriály, které ovládnou podzim 2020.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pane Lorenc, uvezu to? Jméno Františka Řeháka není často zmiňováno, ale jeho postava je nejznámějším zedníkem v zemi
29.03.2025

Pane Lorenc, uvezu to? Jméno Františka Řeháka není často zmiňováno, ale jeho postava je nejznámějším zedníkem v zemi

Františka Řeháka měl v oblibě režisér Jiří Menzel a opakovaně mu ve svých filmech nabízel role. Když s ním v roce 1967 točil jeho první velký film...

Survivor 2025: Vzpomínka na máslový masakr, sabotáž a zničené sny – Fénixové pláčou, Pája se směje
15.04.2025

Survivor 2025: Vzpomínka na máslový masakr, sabotáž a zničené sny – Fénixové pláčou, Pája se směje

Dozvuky Pájovy pomsty stále rezonují ostrovem. U Fénixů je za zloducha, nemocného na duši. Ale ani u Krotitelů ho všichni nemají za hrdinu a pokud...

Podívejte se, jak se před lety začaly v Brně točit Četnické humoresky, které pro Prahu nebyly dost dobré
21.03.2025

Podívejte se, jak se před lety začaly v Brně točit Četnické humoresky, které pro Prahu nebyly dost dobré

„Četnická pátrací stanice Brno, u telefonu štábní strážmistr Jarý.“ Tak takovou větu jsme s obměnami slýchali v seriálu často. Četnické humoresky...

Ve středu bude v Ulici zasahovat záchranka a Lumír si na Pepana zavolá posilu – Simču
01.04.2025

Ve středu bude v Ulici zasahovat záchranka a Lumír si na Pepana zavolá posilu – Simču

Vlasta Pešek, jedna z nejoblíbenějších postav v Ulici, ve středeční epizodě zkolabuje. Zprávu o jeho vážném stavu se Evžen pokusí zavolat Adrianě....

Jedna rodina: Ester dostihla minulost. Tentokrát na násilníka není sama
15.04.2025

Jedna rodina: Ester dostihla minulost. Tentokrát na násilníka není sama

Pokud si Ester myslela že soudní zákaz přiblížení se a rozvod manžela zastaví, tak se spletla. Ten chlapík se nehodlá své kořisti vzdát. Problém...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Jedna rodina: Po pár bezstarostných dnech přijde tvrdý pád, trest je možná až nepřiměřeně vysoký
10.06.2025

Jedna rodina: Po pár bezstarostných dnech přijde tvrdý pád, trest je možná až nepřiměřeně vysoký

Olga se nějak moc často potkává s Vildou a to samozřejmě neujde pozornosti Marušky, která je přesvědčená o tom, že jí chce ukrást tátu. Možná není...

Ulice: Snad ze Soni neudělají kladnou postavu, doufá Lucie Vondráčková. To by se k ní nehodilo
07.03.2025

Ulice: Snad ze Soni neudělají kladnou postavu, doufá Lucie Vondráčková. To by se k ní nehodilo

Bývá zvykem z nenáviděných padouchů dělat časem kladné hrdiny, alespoň v Ulici. Stalo se tak v případě Lumíra Nykla, Áji Holoubkové nebo Miloše...

Zítra v Ulici: V pátek Petr uteče před Magdou a Bára omylem osloví špatného ctitele
24.04.2025

Zítra v Ulici: V pátek Petr uteče před Magdou a Bára omylem osloví špatného ctitele

Bezstarostné období na vlnách lásky už Petrovi a Magdě asi končí. Staví se mezi ně problém, na který mají rozdílné názory. On chce bydlet s ní i se...

Březen v ZOO přináší zvraty: Richarda dostihne karma, zatímco Vojta je zmatený z otcova randění
02.03.2025

Březen v ZOO přináší zvraty: Richarda dostihne karma, zatímco Vojta je zmatený z otcova randění

V zoo se ztrácejí vzácná hadí vejce kobříka kapského. Na první pohled to vypadá, že o tom Alex možná ví něco, co tají, protože jeho nepřítomnost v...

Diskutujte