Diskuze
1. díl Ulice z roku 2005, vzpomínáte jak to celé začalo?
1. díl Ulice z roku 2005, vzpomínáte jak to celé začalo?
Možná jste zmeškali
„Prosím vaši jízdenku,” představujeme ty nejnapínavější filmy odehrávající se ve vlaku
Vlak symbolizuje proměnu, osudovost, prchavost okamžiku a dobrodružství. Náhodná setkání a prostor pro fantazijní myšlení řada filmařů náležitě...
Kterak se něžná kráska asijského původu Lucy Liu vypracovala na přísnou právničku nebo nebezpečnou bojovnici
Až do pěti let mluvila jenom čínsky, o několik let později si svým nadáním podmanila Ameriku. Herečka Lucy Liu patří mezi největší hvězdy...
Na klidné a krásné Vánoce můžete s těmito snímky zapomenout aneb nejhorší vánoční filmy všech dob
„Grinch“, „Sám doma“ anebo „Život je krásný“. Každý z nás má jiný oblíbený vánoční film, se kterým si osladí krásné svátky. Pro někoho patří k...
Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho
Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však...
Obsluhoval jsem anglického krále, excelentní spisovatel v rukou excelentního režiséra
Šestý hrabalovský projekt režiséra Jiřího Menzela v jeho typickém poetickém vyprávění s lehkostí a grácií popisuje osudy malého českého číšníka...
HBO čelilo žalobě za 100 milionů dolarů kvůli filmu o Michaelu Jacksonovi, který ho obviňuje ze zneužívání dětí
Dokument Leaving Neverland, který vyšel minulý rok, ukazuje oblíbeného krále popu z úplně jiné stránky a obviňuje ho ze zneužívání dětí. Správci...
Když si osud zahrává strašnou hru – tito herci zemřeli brzy poté, co zemřeli i ve filmu
Pro herce není neobvyklé, že jejich filmová role nepřežije až do konce snímku. Bohužel je někdy filmová smrt nehezkou předtuchou pro reálný život....
Když měla Kevinova máma pocit, že něco zapomněla doma aneb co jste nevěděli o natáčení filmu Sám doma
Je to právě 30 let, co šel ve Spojených státech do kin rodinný film „Sám doma“, který neměl velké ambice. Dnes se z něj stala už filmová klasika,...
Ewa Farna 10: Neznámá Známá (2017): Seznamte se s mladou zpěvačkou, která slaví již 16 let na scéně
Bylo jí teprve 13 let, když vyšla její debutový singl Měls mě vůbec rád. Okamžitě se stala fenomén a brzy dobyla český i polský trh. O tom, jaké to...
V nové české vánoční pohádce Přání Ježíškovi se objeví i Kapitán Demo
Právě v těchto dnech probíhá natáčení romantické komedie Přání Ježíškovi, na jejíž premiéru se můžeme těšit v listopadu příštího roku. Produkce...