Nový Resident Evil má za sebou poslední klapku. Kdy se na něj můžeme těšit

Nový Resident Evil má za sebou poslední klapku. Kdy se na něj můžeme těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni milovníci hororů, a hlavně snímku Resident Evil, zbystřete! Poslední klapka tohoto nového hororu již padla a film je ready, aby jej viděli všichni fanoušci. Natáčení vůbec netrvalo dlouho, a to díky profesionalitě herců a všech členů štábu. Začalo se natáčet teprve v listopadu a do konce roku bylo hotovo.

Nový Resident Evil

V tomto pokračování s podíváme zpět do blízké minulosti, a to konkrétně do roku 1998 v Racoon City, do Spencer Mansion. Bohužel ale v hlavní roli již nečekejte krásnou Millu Jovovich, na kterou jste byli zvyklí. Ale skvěle jí nahradí rovnou tři herečky, a to Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen a Robbie Amell. Ale jedna hlavní změna přeci jen proběhla, tento díl bude dle slov svého režiséra Johanna Robertse opravdu hororový – a akční složka tohoto filmu bude znatelně upuštěna.

„Starý“ Resident Evil

Tento sci-fi hororový akční thriller spatřil světlo světa již v roce 2003 a hned si našel velkou spoustu fanoušků. Je to filmové zpracování populární hry, kde se objevuje výzkumná laboratoř Umbrella Corporation, která provádí opravdu podivné pokusy. V jedné chvíli z ní unikne smrtící virus – a elitní komando v čele s Millou Jovovich a Mechelle Rodriguez má za úkol jej izolovat.

Narazí ale na členy výzkumné laboratoře, ze kterých se staly zombies. Jednoho z těchto zombíků si zahrál dokonce i prezident společnosti Capcom, což je tvůrce videoherní série resident Evil, a dalšího zombíka si zahrál i producent filmu, Jeremy Bolt. Dokážou tyto dvě dámy přežít?

Co jste o filmu nevěděli?

  • Milla Jovovich nebyla z tohoto filmu moc nadšená, ale roli vzala, a to proto, že její bratr byl velkým fanouškem této videohry.
  • Datum narození režiséra Paula W.S.Andersona je 04.03.1965, což je zároveň (bez teček) také kód, který ve filmu diktoval Chad Kaplan.

No a konečně, kdy se na film můžeme těšit v našich kinech? Dle předpokladů to bude v půlce září – no, už aby to bylo!