Vyvolený: Americký thriller o tom, jak může tragická nehoda změnit život jednomu člověku, sledujte v neděli od 20:00

Vyvolený: Americký thriller o tom, jak může tragická nehoda změnit život jednomu člověku, sledujte v neděli od 20:00
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený film z roku 2000, který režíroval M. Night Shyamalan. Hlavní roli ztvárnil Bruce Willis, po boku mu stáli Samuel Leroy Jackson, R. W. Penn a S. T. Clark. Jako jediný přežil David Dunn tragickou havárii vlaku, a navíc bez jediného škrábnutí. Jak tato děsivá nehoda změnila jeho život?

Změní nehoda vlaku život jednoho cestujícího?

Davidovo manželství prochází krizí, v poslední době se mu nedaří dobře. Nepomáhá tomu ani narušená psychika. I přes tyto problémy má veliké štěstí, při návratu z New Yorku, kde se pokoušel sehnat lepší práci, přežije hrozivou nehodu vlaku. Probere se až v nemocnici a díky televizi se dozví detaily nehody, během které zemřelo skoro sto dvacet cestujících. Trosky vlaku se rozlétly na míli daleko. Jak je možné, že on přežil bez jediného škrábnutí?

Za pár dní najde za stěračem auta vzkaz: „Byl jste někdy nemocný?“ Po člověku, který mu tam lísteček zanechal, začne pátrat. Tím člověkem je Elijah, který trpí vrozenou vadou, jeho kosti jsou extrémně křehké. Majitel komiksové galerie hledá někoho nezničitelného, nepoškoditelného, který toho hodně vydrží. Je David nesmrtelný komiksový hrdina? Jak film dopadne? To sledujte už v neděli večer ve 20:00 na Nova Cinema.