Drbárna ze ZOO: Příští týden Sid a Adam v krizi, Filip v pasti, Rokl v depresích a Albert ve válce

Drbárna ze ZOO: Příští týden Sid a Adam v krizi, Filip v pasti, Rokl v depresích a Albert ve válce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děj seriálu se trošku zpomalil, jako by tvůrci čekali, že z návratu Adama budou těžit pár měsíců. V ostatních dějových linkách také děj nějak zamrzl a nic zajímavého, co by šokovalo nebo potěšilo, se neděje.

Sid a Haďák se sice stále ujišťují, jak moc se milují, ale vztah má už delší dobu značné trhliny a je vlastně s podivem, že to Sid ještě nevzdala. S Adamem si moc srandy neužije a vypadá to, že jediným rozptýlením je její vystoupení v baru. Po nezaplacené elektřině u Haďáka se oba stěhují do bytu Viky. Hrdý a (v tomto ohledu úplně zabedněný) Adam nechce od Sid pomoc. Sidonie k tomu řekne svůj názor, ale Adam je stále tvrdohlavější. Jeho špatná nálada se jasně musí odrazit i na vztahu k Sid.

Mráčků v ráji si samozřejmě všímá i Filip. Ten už konečně pochopil, že Pekařovo varování ohledně Machyánové bylo trefné. Vlezlá Sylva už bere Filipa jako svou kořist a náležitě se s ním mezi kolegy v práci chlubí. Filipovi nedává na výběr a ten se rozhodne věc řešit. Jeho chování může být podvědomě spojeno i s tím, že vidí, jak se Sid ve vztahu s Adamem plácá. Měl by teď šanci? Asi oběma chybí to přátelské škádlení s troškou flirtování, které mezi sebou měli, když byl Adam pryč.

Adam jel do Amazonie s tím, aby dostal odpovědi na své nezodpovězené otázky ohledně smrti rodičů a našel klid. Vypadá to ale, že přijel ještě víc zamračený a několikaměsíční cesta mu spíše uškodila, a navíc ho zřejmě stála víc peněz, než čekal.

Je hodně nelogické, že ve finanční tísni není schopný požádat o pomoc ani dědu a nechává vyrábět Sid nějaký nákladný dárek u klenotníka, na který nemá peníze. Sid by určitě spíš uvítala malé romantické gesto a trochu vstřícnější chování než nějakou zlatou ozdůbku.

Tvůrci také nějak zapomněli na to, že Adam byl nemocný a jeho záchvaty ho často vyřadily na několik dní z obyčejného života. Někam se také vytratila jeho kamarádka z vojenské mise, která mu občas pomáhala.

Marie Roklová jen sleduje, jak Karel chřadne, stejně jako jejich manželství. Musí si přiznat, že i jí Stázka chybí. Hlavně vůbec nechápe, proč Diana tak striktně vztah Stázky s otcem odstřihla.

Zoo opět ožívá starým bojem Brázdy a Poláka. Nic na světě ty dva zřejmě nedokáže udobřit. Brázda už byl moc dlouho „za slušňáka“ a tak opět přemýšlí, kde si přilepšit. Albert však dobře dokáže vypozorovat, co se chystá a rozhodně nechce nechat svého úhlavního nepřítele v klidu. Všechny nesnáze, které kdy v životě měl, nějakým způsobem souvisí s Brázdou a Albert je připraven srovnat skóre.

Vztah Elišky a Břéti už by si zasloužil nějakou aktualizaci. Elišce určitě každý přeje lásku, ale Břéťa by musel být z jiného světa, aby se neustále nechával odmítat a znovu a znovu pomáhal. Eliška, která zase tolik možností nemá, by ho nechávala v nejistotě. Pokud ho nechce, měla by mu to říct. Nejsou to přece děti v páté třídě.

Zdroje článku:
  • Press kid TV Prima,
  • autorský článek