Drbárna ze ZOO: Eliška chtěla syna poučit, místo toho jí Maty vychválil Břéťu, že ví, co s ženou dělat

Drbárna ze ZOO: Eliška chtěla syna poučit, místo toho jí Maty vychválil Břéťu, že ví, co s ženou dělat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děti někdy umí rodičům připravit pořádné překvapení. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Eliška, když si jednoho krásného dne všimla, že starší syn Maty už není ten malý zlobivý rošťák, ale začíná dospívat.

V okamžiku, kdy se začal s kamarádkou Rózou zamykat v dětském pokoji, aby se zbavil společnosti mladšího bratra, Elišce začala na plno pracovat fantazie, co se asi za dveřmi odehrává. Sama sebe přesvědčovala, že je to jen čtrnáctiletý kluk, přece by už nemyslel na sex.

Aby si svou teorii potvrdila, zmínila se kamarádkám v práci a ty se její naivitě vysmály. Ve čtrnácti už myslí úplně na všechno! A Eliška dostala radu, že by si se synem měla promluvit. Když nemá otce, je to na ní. Anežka to odsouhlasila, přestože sama to v době Eliščina dospívání vyřešila tak, že jí dala knížku o chování zvířat.

Vystrašená Eliška si připravila řeč a zavolala si syna. Ten na ni však vytřeštil oči, hodil patkou a utekl. To zodpovědnou matku neodradilo a rozhodla se, že zkusí promluvit do duše Róze. Pozvala ji na zákusek v infocentru a opatrně zahájila lekci sexuálního chování. Děvče tím pořádně vyděsila, ale co horšího, slyšel to i Rózin otec. Tomu se vůbec nelíbilo, že cizí žena mluví s jeho dcerou o sexu.

Nakonec opět Elišce pomohl Břéťa, který si na Matyho počkal a vše mu jako chlap chlapovi vysvětlil. Maty později matce řekl, že už si o něj nemusí dělat starost, protože mu to sympatický policista vysvětlil a také ji uklidnil, že nemá zatím v plánu experimentovat v této oblasti. Trošku škodolibě dodal, že už nemusí Břéťu tak vytrvale odmítat, protože on ví, co s ní má dělat a že se nemusí bát. Břéťa to prý umí tak, aby neměli sourozence!

Tak když už to má Eliška schváleno i od syna, tak by si možná mohla přiznat, že Břéťa nechodí do zoo tak často, aby si prohlížel zvířata.

Albert má v zoo krušné časy. Nikdo ho nerespektuje, lidé se mu posmívají. Rozhodl se, že si opět promluví s matkou, zda by ho nezaměstnala ve své nadaci, ale moc úspěšný nebyl. Máma ho rozhodně nešetřila a vysvětlila mu, že nemůže pořád čekat, že za něj budou řešit jeho problémy. Je dospělý a když se rozhodl poslouchat rady svého darebného otce a starosty, musí si teď svou reputaci v zoo napravit sám. Poláková mu řekla, že to zase tak těžké není. Stačí být k lidem slušný a dělat dobře svou práci.

Jenže Albert už ví, že to bude hodně složité. Navíc se do něj pořád naváží Brázda a tím povzbuzuje ostatní. A teď za ním ještě běhá Franta Kolman a mele nějaké nesmysly, že nechtěl dům Polákových vykrást a šel tam přece proto, že ho sám Albert do domu poslal. Franta se dožaduje vysvětlení a chce po Albertovi, aby to také řekl na policii, protože ho mají za zloděje.

Albert netuší, že textovku z jeho telefonu poslala Fandovi Izy. Tak trochu se sestrou využily naivity Kolmana pro své plány. Charlie trval na tom, že holky musí zařídit, aby byl dům prázdný a konečně mohlo dojít k výměně obrazů. A holky udělaly tajně pravý opak a donutily Polákovi, aby si dům lépe hlídali. To mělo opět oddálit odjezd z města, který Charlie pořád chystá.

V této věci si také sestry posteskly, když mluvily s Viky. Ta jim poradila, že musí Charliemu nějakým způsobem dohodit Kateřinu. Tez a Izy si sice o svém šéfovi myslí, že není schopný se zamilovat, ale Viky, která s ním často telefonuje, je přesvědčená o opaku. Jinou možnost holky nemají, a tak začínají spřádat plány.

Zdroje článku: