Drbárna ze ZOO: Izy kvůli lásce straší bombou a z Adama je nerudný mrzout

Drbárna ze ZOO: Izy kvůli lásce straší bombou a z Adama je nerudný mrzout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlie je nadšený, že Poláková svou charitativní akci pořádá v restauraci. To znamená, že dům bude prázdný, pokud se Izy podaří vylákat Alberta ven, nejlépe na akci k Polákové, a dostane se opět k jeho telefonu, aby vypnula v domě alarm.

Izy se na to netváří moc nadšeně, ale Charlie je už celý netrpělivý a když už má v rukou kopie obrazů, chce konečně akci u Poláků dotáhnout do konce a změnit místo pobytu. Hlavně Izy to nenese moc dobře, protože její vztah s Vojtou je den za dnem lepší. Přiznává se sestře, že spolu musí něco udělat, aby se charitativní aukce nekonala a měla více času něco vymyslet.

Tez je ze sestry překvapená. Takovou ji nezná. Tak moc se jí nikdy nesvěřovala a už vůbec si nevzpomíná, že by někdy byla po uši zamilovaná. To Tez to s Markem nemá tak jasné. Sice kolem sebe kroužili už v době, kdy Vojta o Izy neměl ani potuchy, ale Marek je pro Tez trochu záhadou a pořád své city tak jasně jako bratr neprojevuje.

Akce Polákové nakonec padne. Je za tím obyčejný telefonát, že je na místě bomba. Novinka zastihne Charlieho doma a ten jen prská. Nic jiného ani dělat nemůže. Tez se jen potutelně usmívá a dodává, že ve městě je takových případů víc a zřejmě to mají na svědomí nudící se děti. Ilonka jen koulí očima.

Filip chřadne a vzdychá po Sid, ale o jeho citech ví jen Pekař. Právě s tím je v zoo v okamžiku, kdy ho otravuje Sylva Machyánová, že by potřebovala pohlídat na chvíli děti. Jindy ochotný Pekař, který má za sebou konečně první pokroky s Adélkou, ji odmítá. Adam se nabízí za něj a Machyánová by mu na místě dala nejspíš úplně všechno, o co by si řekl. Konečně našla někoho, kdo ukázal trochu zájmu. Filip dostal od Pekaře další dobrou radu, aby si na Sylvu dal pozor, protože je na lovu a už se jí nezbaví. To ale Filipovi vyhovuje, alespoň se zaměstná a nebude se užírat kvůli Sid.

Ani Sid však nepluje na růžovém obláčku. Jako by se TV Prima chystala oblíbený pár rozbít. S Adamem je to stále větší peklo a Sid už se bojí cokoliv udělat. U něj v bytě jí vyčetl i to, že si dovolila udělat pořádek v kuchyni. Sid kvůli Adamovi odmítne vést výzkum s grantem v hodnotě čtvrt milionu korun a chce, aby se toho ujal Adam, protože se bojí jeho reakce. A žádná práce jí nestojí za krach vztahu.

Jenže grantová komise má jasno, a tak hrozí situace, že zoo o peníze přijde. Nakonec zasahuje Sidonie a Adam dostává nabídku, kterou přijímá. Jenže vzápětí se dozvídá, že to byla Sid, kdo byl první volbou komise a opět je hádka na cestě. Přece nestojí o to, aby se za něj musela Sid přimlouvat. A tak to jde pořád dokola. Ať udělá Sid cokoliv, je to špatně. A chudák holka ještě vidí Filipa, jak vrká se Sylvou a je překvapená, jak moc se jí to nelíbí.

Zdroje článku: