Drbárna ze ZOO: V březnu to bude v ZOO vztahová vichřice. Nevolností Sid si všimne Eliška a položí všetečnou otázku

Drbárna ze ZOO: V březnu to bude v ZOO vztahová vichřice. Nevolností Sid si všimne Eliška a položí všetečnou otázku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už aby byl březen. U Sid v podnájmu je plno, a tak mladá dvojice bydlí u Adama. Vše se začne komplikovat, když je byt odpojený od elektřiny. Adam nějak kvůli mimořádným výdajům za elektřinu nezaplatil. Sid se opět nabízí s penězi od rodiny, ale narazí.

Nakonec se musí rychle hadi od Adama odstěhovat do zoo a mladý pár se vrací do pokojíku v bytě Viky. Jenže tam je Filip. Ten má ve vztazích úplné tornádo. Když se rozhodl vyhnat Sid z hlavy, zapletl se s jinou. Jenže Sylva Machyánová je na lovu a trochu špatně si vysvětlila Filipův zájem. Chce seriózní vztah a tvrdě na tom pracuje.

Karel Rokl je na dně, a nakonec se nad ním i Marie slituje a kontaktuje Dianu, aby nastolila nějaký smysluplný řád a Karel mohl vídat dceru. Ona však ve svém postoji vůči nevěrnému manželovi nechce povolit ani o krok. Drama sleduje Běla, ale neví, jak by mohla Marii přemluvit, aby Karlovi odpustila.

Albert už se oklepal a opět začíná kočkování s Brázdou. Ten si udělal novou firmu a Albert mu chce překazit plány. Chybí mu však peníze, a tak se obrátí na otce. Všechno mu však nevyjde podle plánu.

Tez a Izy jsou už zoufalé. Charlie by měl vědět, že „zakázané ovoce chutná nejlépe“. Ilonka jim poradí, že jedinou možností je, aby Charlie pochopil, že je i mnohem silnější vztah než ten pracovní. Charlie se potřebuje zamilovat! A i slepý by si všiml, kolem koho neúspěšně krouží.

Tak vznikne plán. Charlie musí na Kateřinu udělat dojem a vystoupit jako hrdina. Holky si na pomoc vezmou Frantu Kolmana a všechno se tím hodně zkomplikuje. Nakonec ale přece jen Kateřina pozve Charlieho na večeři. To by mohlo plánované stěhování do Budějovic oddálit.

Sid je celý den špatně a zvrací. Vypadá to na nějakou střevní infekci. Druhý den je to sice trošku lepší, ale i tak si Eliška neodpustí poznámku o těhotenství. Myslela to v žertu, ale Sid zkameněla a vytáhla kalendář.

Zrovna šťastné období nemá ani Viky, která má alespoň Marka, kterému si může postěžovat na své zpackané manželství. Ještě že má krásného chlapečka. Marek nikdy Viky neodmítne, ale i on má svých starostí nad hlavu. Kromě zakázané lásky s Tez musí ještě řešit návštěvu berňáku. V baru za něj zaskočí Izy a s Vojtou musí čelit agresivnímu Kamilovi, který napadl Mariku. A Kamil se chce mstít.

Zdroje článku:
  • Press Kit FTV Prima,
  • autorský článek