Drbárna ze ZOO: Sid je v pokušení, Albert sklízí, co zasel a Charlie šikanuje Tez s Izy

Drbárna ze ZOO: Sid je v pokušení, Albert sklízí, co zasel a Charlie šikanuje Tez s Izy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anna s Marií konečně završují akci u Ovčíka. Ani úspěšná akce však Charlieho neobměkčí, když po něm Tez s Izy chtějí malý ústupek, aby nemusely nosit hodinky s GPS. Připadají si jako ve vězení a domlouvají se, že musí vymyslet, jak na neoblomného šéfa vyzrát.

Albert předpokládá, že dostane od Marie padáka, a tak se rozhodl, že si najde nové místo. Obchází všechny podnikatelské rodiny, které zná. Nikdo ho nechce. Má dokonce takovou drzost, že se ptá i Alice Novotné, zda by o jeho manažérské schopnosti neměla zájem. Ta se mu vysměje a na rovinu mu řekne, že i kdyby někoho do marketingu hledali, rozhodně by si zrovna jeho nevybrali.

Celé to završí tím, že se nechá vyprovokovat Brázdou a jde k Roklové podat výpověď, aniž by věděl, co bude dělat. Marie ho vlastně ani vyhodit nechtěla, protože jako člověk sice za nic nestojí, ale po pracovní stránce proti němu zase tak velké výhrady nemá. Pokud chce odejít, přemlouvat ho nebude.

Roklová potěšila zaměstnance tím, že se jim vrátí jejich původní příjmy a podle možností dostanou i něco navíc, aby jim kompenzovala to, co jim Albert sebral. A také domlouvá Sid rozhovor pro televizi, kvůli jejímu úspěšnému líhnutí.

Když přijde štáb do vestibulu, Richard Smola se přijde na Sid podívat. Pořád mu leží v žaludku a kudy chodí, tudy ji pomlouvá. Sid dostane nápad a dopřeje mu pár minut slávy před kamerou, kde ho uvede jako zkušeného krotitele lvů. Původně se mu tak trochu chtěla pomstít, jenže z Richarda se najednou stává celebrita, se kterou se chtějí všichni fotit a Sid má tak o jednoho nepřítele méně.

V baru Filip a Sid slaví její pracovní úspěchy a pořádně se opijí. Ještě přiberou Mariku, která je smutná z chování Kamila. Marika nakonec končí u Sid v posteli a příšerně celou noc chrápe. Sid má bláznivý nápad, že by mohla jít spát k Filipovi, ale nakonec usoudí, že to není nejlepší nápad. Trochu je sama překvapená, že má takové myšlenky. Adam už by se jí měl vrátit. Je jí smutno a Filip je tak blízko.

Kluci si dělají starosti o dvojčata, zdroj FTV Prima

Eliška jde z problému do problému. Když chce v kantýně zaplatit kartou, tak zjistí, že jí z účtu zmizela celá výplata. Nemá ani na jídlo. V bance se však tváří, že se jich to netýká, protože o peníze přišla kvůli nějaké riskantní platbě na internetu, a to není jejich starost. Eliška není jediná, kdo má ve městě stejný problém a věc šetří policie. Když Břéťa zjistí, že je mezi poškozenými i Eliška, nedá mu to a vloží se do vyšetřování. Nakonec banka přece jen musí peníze na účty vrátit, protože šlo o „heknutý“ bankomat a za ten odpovídá.

Zdroje článku: