Další předpremiérová ochutnávka ze seriálu ZOO: Viky rozbila „Mařenku“!

Další předpremiérová ochutnávka ze seriálu ZOO: Viky rozbila „Mařenku“!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky je trochu přepadlá z toho, že vlastně pomáhá Petrovi balit novou ženskou. Už z minulosti má zkušenost, že bude těžké jeho nadšení krotit. Pokud se zase zamiluje, pro Viky to nevěstí nic dobrého. Ani koblihy od starostlivého Marka na lepší náladu nezabraly.

Trošku optimističtější náladu má, až když se tiše vkrade do domu a Ilonka ji ubezpečí, že se Petr vrátil včerejší večer z baru sám a žádný uragán vášní se v noci se slečnou Hrnčířovou nekonal. Jenže za okamžik už Viky slibuje Petrovi, že večer pohlídá děti, aby si s novou slečnou mohl vyrazit. Ilonka jen nechápavě kroutí hlavou, proč to Viky mladému pánovi domu tak ulehčuje, když by se naopak měla snažit začínající vztah bojkotovat. Ani Viky vlastně nerozumí tomu, co dělá a její pocity jsou hotová horská dráha.

Sid sice doráží na Viky, že by už konečně měla Petrovi říct pravdu o Alex a hlavně to, že je těhotná, ale vypadá to, že mladá chůva tak rázný krok udělat nehodlá. Jenže ani mladá Anča to nemá snadné a v hlavě má jen Adama. Všimne si někdy vůbec, že na něm může nechat oči?

A zase ho dostala z maléru. Adam se stále vzpamatovává z ataku malárie, která se mu občas vrací a Albert už si všiml, že mladý ošetřovatel je stále někde jinde, než by v práci měl být. To mu nahrává, protože netouží po ničem jiném, než se Adama zbavit a čeká jen na vhodnou příležitost.

Sid tak organizuje poněkud hazardní plán s nejistým výsledkem a má v úmyslu zesláblého Adama do ZOO alespoň na chvíli dostat, aby se ukázal Albertovi a ten přestal slídit. Naštěstí má Sid kolem sebe hodně přátel, a tak její plán vyjde a Adam může zase domů do postele. A starostlivá Sid ho v roli ošetřovatelky doprovází, vaří mu a když už to vypadá, že by konečně mohlo dojít na nějakou pěknou chvilku, všechno pokazí Alena, která dostala nápad se o Adama start.

A druhý den, když se Adam zase po pár dnech ukáže v práci, je stejně odměřený a nabručený, jak bývat. Sid má z jeho chování úplně zamotanou hlavu a nechápe, co dělá špatně, že se k ní Adam chová pokaždé jinak, jednou je milý, že má co dělat, aby se na něj nevrhla a jindy by ho nejraději neviděla.

O Viky a Sid by se dalo říct, že se hledaly, až se našly. S láskou si to obě komplikují víc, než musí.

Viky potkává večer Petra v kuchyni, když se vrací z rande a je tak milý, že mu doslova taje před očima a vzápětí se zase vše pokazí telefonátem. Další den Petr opět udivuje a domlouvá se s chůvou na rozhovoru, klidně přijde do baru, když Viky zpívá.

Jenže nepřijde sám, jeho nová adeptka na roli paní soudcové je s ním. Viky se cítí trapně, protože asi špatně pochopila situaci a domnívala se, že to mělo být něco jako rande. Z rozpaků se před Petrem vrhá na Marka a políbí ho. Jenže se stane něco, co zaskočí ji i Marka. Marek ji políbí tak, že nenechá Viky na pochybách, že nejde o hraný polibek.

Když později do baru přijde Sid, Marek stojí za barem jako opařený a Viky je zaražená a zmatená. „Rozbila jsem Mařenku,“ komentuje zvláštní napětí, které cítí od okamžiku, kdy si uvědomila, co se stalo.

Zdroje článku: