ZOO: To, co myslel Břéťa jako vtip, možná opět zkomplikuje Viky cestu k lásce

ZOO: To, co myslel Břéťa jako vtip, možná opět zkomplikuje Viky cestu k lásce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejlepší Petrův kamarád Břéťa si chtěl z přítele trochu vystřelit, a když u něj v kanceláři viděl jeho pracně vytvořený seznam na výběr ideální manželky, rozhodl se zapojit se do akce a tajně Petrovi uspořádal konkurz na výběr vhodné „asistentky“.

Petr sice Břéťovi vynadal, ženy si ale přece jen prohlédl

Ďábelský nápad přišel Břéťovi náramně vtipný, nechtěl ale adeptky na manželku vystrašit, a tak poptávku postavil na tom, že jde o práci asistentky pro soudce. A zájemkyně se jen hrnuly. Už od rána se tak u Petra ozýval zvonek a přicházely slečny.

Danuše celou akci považovala za hloupost, ale v průběhu dne změnila názor a řekla si, že třeba Petrovi konečně dojde, že lepší ženu a matku pro své děti, než je Viky, nenajde. Když Petr utekl před ženami do práce, tak mu jednu adeptku poslala jako žert i tam. Jenže…

Právě tato sebevědomá žena na Petra udělala dojem a vážně začal uvažovat o tom, že by ji zaměstnal. Danuše si tak doma posteskla před Viky, že nejspíš Petrovi přihrála druhou Markétu.

Děti vycítily nebezpečí

To ovšem slyšely děti a rozhodly se svému otci námluvy překazit hned v počátku. Když ambiciózní slečna přišla k nim domů, najednou měla v ruce švába a maska kultivované dámy byla hned pryč. Když Petr viděl, jak se adeptka na manželku chová k dětem, hned svůj názor změnil.

To ho ovšem neodradilo od toho, aby pozval další uchazečku na rande, a ještě navíc požádal Viky, aby vzala Marka a dali si schůzku ve čtyřech. Tentokrát už dospěl soudce k závěru, že se mu nová známost opravdu líbí. Viky s tím nic dělat nemohla, přestože ji Danuše prosila, aby se na schůzce všemožně snažila právě před něčím takovým Petra uchránit.

Eliška konečně jednou udělá to, co jí radí matka

A láska možná potká i Elišku Krásnou. Máma od dvou dětí už se sice do vztahu nehrne po hlavě, ale Robert z práce se jí už dvoří tak okatě, že i Anežka už dceru povzbuzuje, aby to zkusila, protože lepšího chlapa, který by měl její potomky tak rád, nejspíš nenajde. Eliška nakonec kývla na romantickou večeři, z té se ovšem stala naprostá katastrofa.

Už to vypadalo, že Robert dostane definitivně košem, ale zasáhla tak trochu náhoda a Eliška konečně pochopila, že Robert je obyčejný chlap, který sice neumí jíst šneky, má ale celou řadu předností, které jako žena a matka jednoduše musí ocenit.

Adamovi opět nebylo dobře a tentokrát na to byl sám, protože děda Hruška byl pracovně pryč. Sid ho celé dva dny v práci kryla, když se za ním zašla podívat, Adam ji ani nepustil dovnitř a mluvil s ní jen přes dveře.

Pravdu se dozvěděla Sid až po návratu Hrušky. To, že se Adamovi občas vrací malárie, ji trochu vyděsilo. Nabídla se, že u něj chvíli bude, aby si Hruška mohl zajít do práce, a tak maroda hlídala a trochu mu uklidila. Když se Adam probral, moc milého přijetí se nedočkala, ale nakonec přece jen odcházela domů s úsměvem na rtech.

Že by konečně dvojice našla společnou řeč? Adam jí totiž řekl, že nesnáší, když ho v takovém stavu někdo vidí, a hlavně někdo, na kom mu hodně záleží. Sice to znělo trochu neohrabaně, ale Sid smysl pochopila.

Zdroje článku: