Dnes večer v Ulici: Policistka Karla Marečková a záhada zmizelých párků

Dnes večer v Ulici: Policistka Karla Marečková a záhada zmizelých párků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z lednice se vypaří párky a hořčice. Není nic snazšího než obvinit známého žrouta Kryštofa. Ten se hájí, že nic nesnědl, ale Karla mu nevěří. Napětí vládne také v hospodě, kde úřaduje Martina, a v bistru, kde si Vendula zprotiví vylepšené bagety. Dobrou náladu má jen Kristýna. Seznámí Julii a Vandu.

Karla si podá domnělého žrouta Máru

Věrka se rozhodla začít šetřit i na topení, a tak má Luboš doma sibérii. Není divu, že se chce na návštěvě u Kryštofa trochu zdržet a užít si tamní teploučko. Je mu tam natolik dobře, že sladce usne. Po probuzení dostane hlad a bez pardonu ukořistí z ledničky dva párky a zbytek hořčice. Zřejmě netušil, jakou melu způsobí. Karla se totiž večer chystá podávat právě párky a může se zbláznit z toho, že jí do počtu dva scházejí. Navíc hned začne podezírat Kryštofa, že je tajně spořádal, jako to tehdy udělal s Vojtovými preclíky. Mára se marně dušuje, že nic nesežral. Teprve později mu dojde, že to má nejspíš na svědomí táta. Chybějící párky už ale stihnou zažehnout další hádku.

Nic netušící Luboš se mezitím doma chystá na kutě. Aby se přes noc alespoň trochu zahřál, zateplí se novinami. Je to trik, který si pamatuje z časů, kdy s Arnoštem pobývali na ulici. Věrku svým počínáním zaskočí tak, že raději připne topení.

S Lubošem je někdy pěkně veselo. Zdroj: TV Nova

Martina se Vendule omluví. Napětí ale přetrvává

Vendula je od včerejška špatně naložená. Když za ní Jirka Hložánek přijde s návrhem pouštět občany na toalety, aniž by se jednalo o zákazníky bistra, rychle ho odmítne. Ani jeho pověstný šarm na ni tentokrát nezapůsobí.

Pavlík se následně omluví za to, jak příšerně svou ženu včera přivítal. Přitom se na ni už moc těšil a raději by ji prostě objal, než aby se hádali. Podaří se mu ji uchlácholit a usmířit se s ní. Atmosféru míru však zničí Mário, když Vendule nabídne vylepšenou bagetu a prozradí, že do ní na radu Martiny přidali novou ingredienci. Jakým právem ta cizí holka předělává Venduliny bagety?!

Martina zatím mění pořádky v hospodě. Svým přístupem naštve a odradí zkušeného kuchaře, který dá raději výpověď, než aby si od ní nechal mluvit do práce. Kateřina s hrůzou sleduje, jak její dcera překopává jídelníček, a není schopná tu neřízenou střelu zastavit. Kývne ale na Jirkův nápad, takže lidé budou moci používat toaletu v hospodě, přestože nebudou patřit mezi platící hosty.

Martina mámě přizná, že včera v bistru popíjela víno s Máriem a Pavlem, což je jistě důvod Venduliny mizerné nálady. Kateřina ji požádá, aby to šla urychleně urovnat. Tak se také stane.

Martina vyrazí do bistra, aby si s paní vedoucí vše vyříkala. Přesto má Vendula neodbytný pocit, že nejlepší kamarádky z nich nikdy nebudou.

Julie musí absolvovat seznámení s Vandou

Kristýna byla dnes poprvé u psychiatra. Vcelku příjemně ji překvapil, zvlášť proto, že jí hned nenasazoval léky, ale podpořil ji v terapii. Dívka se v Coolně sejde s Julií a Vandou, aby jim o své zkušenosti povyprávěla. Julie se tak chtě nechtě musí seznámit s Vandou, která se představí jako Veselá, brzy Voláková. Začne máchat rukou s prstýnkem a rozplývat se nad svatbou před úplně cizí osobou. Nezapomene se pochlubit ani svou vášní pro horoskopy.

Pomůže Kristýně psychiatr? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text