Přání Ježíškovi: Romantická komedie režisérky Marty Ferencové o obyčejných lidech, okořeněná situační komikou

Přání Ježíškovi: Romantická komedie režisérky Marty Ferencové o obyčejných lidech, okořeněná situační komikou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komedie přijde do kin 11. listopadu a rozhodně jde o jeden z nejzajímavějších titulů s vánoční tématikou. Kromě příjemného příběhu plného pozitivní nálady a vtipu, se můžete těšit na populární herce jako je Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Matěj Hádek.

Lidská komedie

Diváky vtáhne do jedné velké rodiny plné komplikovaných vztahů. Pobaví vás nezodpovědný floutek, který je vytržený ze svého pohodlí a najednou si musí uvědomit, že život není jen zábava a prohánění slečen, ale že se od něj bude očekávat i odpovědnost. Nezvyklou situaci bude řešit i mladý pár, jehož klidné soužití naruší uprchlice z dětského domova. Další člen rodinného klanu se hrozí okamžiku, kdy bude muset představit rodině svou novou přítelkyni. A bude toho mnohem více.

Režisérka Marta Ferencová film představuje jako vánoční rodinný film, který nabídne divákům ponořit se do magické atmosféry Vánoc, kdy jsou lidé více sentimentální a na povrch vyplývají různé emoce.

Cílem filmu je nabídnout lidem důvěrně známé situace a pocity prostřednictvím hlavních hrdinů. Vše potom dokreslují vánoční exteriéry plné světel a vánoční výzdoba.

Pojďme si představit pár zajímavých postav:

Jaroslav Dušek se do obsazení filmu dostal na poslední chvíli. Role byla původně určená pro Jiřího Bartošku. Ten ale musel urgentně do nemocnice se slepým střevem, a tak na doporučení Evy Holubové produkce oslovila Duška. Ve filmu si zahraje manžela Holubové a otce herce Jiřího Buriana.

Ve filmu se objeví neokoukaná tvář Elizavety Maximové (29), která je původem z Ruska, z Kazaně. Elizavet jste mohli vidět v oblíbeném seriálu Polda, kde si zahrála dceru Davida Matáska. Herečka žije téměř celý život v Praze a vystudovala DAMU pod vedením Jana Buriana, Jany Hlaváčové, Ladislava Mrkvičky a Marka Němce. Ve filmu si zahraje Nelu, dívku toužící po lásce, která zatím nachází spíše zklamání a trápení.

Richard Krajčo se představí v roli moderátora rádia a život mu zpestřuje jeho syn David, na kterého je sám. Ten se mu snaží dohazovat přítelkyně. V roli přítelkyně Nely se můžete těšit na Hanku Vágnerovou, která bude díky své praktičnosti a ráznému přístupu k životu Nele oporou. Matěj Hádek a Táňa Pauhofová vytvořili pár, kterému po tragické smrti jejich dítěte osud přihraje do života malou Valentýnku.

Trochu neoblíbenou ženskou postavu ztvárnila Anna Polívková, která se opět ve filmu potkává s Jiřím Langmajerem. Polívková, která hraje většinou velice milé a nekonfliktní postavy, si tuto roli moc pochvalovala a natáčení si užívala. Nakonec ale její postava není až tak nesympatická, když divák pochopí, že je vlastně jen nešťastná.

Vždy usměvavá Veronika Khek Kubařová bude filmovou sestrou Táni a bude mít úplně jiné starosti než zbytek rodiny, protože je čerstvě těhotná.

A co všechno se v příběhu, který svým stylem připomíná oblíbený film Láska nebeská, stane, zjistíte při návštěvě kina. Příjemnou zábavu.

 

Zdroj:

  • Tiskový materiál Bioscop