Sasha Mitchell: Jak dnes vypadá a žije herec, který svým „čéče“ bavil řadu let fanoušky seriálu Krok za krokem

Sasha Mitchell: Jak dnes vypadá a žije herec, který svým „čéče“ bavil řadu let fanoušky seriálu Krok za krokem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdy jsou věci úplně jinak, než se na první pohled zdá a nejinak tomu bylo i se Sashou Mitchellem, představitelem Codyho z Kroku za krokem, trochu natvrdlého synovce Franka Lamberta, který si získal diváckou přízeň svými vtipnými hláškami a neustálým špičkováním s dívčí polovinou Lambertova klanu.

Sasha Mitchell se narodil 27. 7. 1967 v Los Angeles, ale jeho židovští předci přišli do Ameriky z Kyjeva. Hercovo skutečné příjmení je Muchnik.

Herecké začátky

Mladý Sasha se věnoval především bojovým sportům a také začal studovat herectví. Využil nabídnutou příležitost a pracoval jako model převážně pro Calvina Kleina. Zkusil několik bezvýznamných rolí v ještě bezvýznamnějších filmech, a nakonec se mu podařilo dostat se do seriálu Dallas, kde si střihl roli Jamese, nemanželského syna J.R. Erwinga.

V průběhu hereckých let se také stihl stát amatérským šampionem v kickboxu a získat černý pás v taekwondu.

Hned po Dallasu mu jeho sportovní výsledky přinesly hlavní role ve filmové sérii Kickboxer, kde vystřídal Jeana-Clauda Van Damma.

Krok za krokem

Osudová role ale přišla zase ze seriálového prostředí, a to v sitcomu Krok za Krokem, kde si zahrál již zmíněného divácky oblíbeného Codyho.

V roce 1990 se herec oženil a s Jeannet Robbinson se stali rodiči tří dcer a jednoho syna. Zpráva o trestním oznámení na herce ze strany manželky ohledně domácího násilí zafungovala v seriálovém prostředí jako bomba, a protože šlo o citlivé téma, studio se rozhodlo hned reagovat, aniž by počkalo na rozsudek soudu a zadalo herci několik podmínek, jak se musí do budoucna prezentovat. Jednou z nich byla i návštěva manželské poradny. Herec z nějakého důvodu na sezení nešel a studio tak mělo v ruce nástroj k vyhazovu.

Soukromí

Jak se během soudního řízení prokázalo, herec při potyčce s manželkou bránil děti, které drogově závislá Jeannett týrala. Od soudu tedy odešel očištěný, rozvedený, a ještě s výhradní péčí o všechny čtyři potomky. Jeho žena tak mohla děti vídat 5x ročně pod dozorem.

Po odchodu Codyho začal seriál ztrácet popularitu a v červnu 1998 se odvysílal poslední díl.

Sasha Mitchell hraje v druhořadých filmech, většinou s tématikou bojových umění a občas si ještě zahraje epizodní role v některých známých seriálech, jako „JAG“, „Pohotovost“, „Policie New York“. V roce 2010 se znovu oženil, sbírá a opravuje Harleye, udělal si certifikát na sváření, miluje vaření a plynule mluví španělsky.