ZOO: Viky do toho skočí po hlavě. Jaká bude reakce Petra Kříže na pravdu?

ZOO: Viky do toho skočí po hlavě. Jaká bude reakce Petra Kříže na pravdu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věčný vnitřní boj Viky Janečkové o sdělení pravdy o svém těhotenství Petrovi se blíží ke konci. Dočkáme se konečně otevřeného přiznání? A jak se soudce po zjištění nečekané zprávy zachová?

Rodičovský trojúhelník – Viky, Alex, Petr – se seriálem ZOO proplétá většinu nejnovějších epizod. Jak vlastně všechno začalo? A jak a kdy to konečně skončí?

Již od chvíle, co Viky nastoupila do rodiny Petra Kříže jako chůva, bylo mezi dvojicí cítit vzájemnou chemii a náklonnost. Viktorie však díky své minulosti cítila podezření, že se ze sympatického soudce stejně nakonec vyklube kravaťák, se kterým nakonec nebude šťastná.

Když to tedy začalo vypadat, že Petr projevuje k Viky sympatie, zejména během jejích vystupování v baru pod pseudonymem Lady X, přijde Viky s narychlo vymyšlenou historkou o tom, že Lady X není ona sama, ale její dvojče – Alex. Tím se z vlastní vůle upíše do dvojrole, kterou musí před Petrem hrát. Vše se jí navzdory nejrůznějším komplikacím a nepříjemným situacím daří relativně dobře kočírovat až do chvíle, kdy se Alex s Petrem jeden večer vyspí. O několik týdnů později pak Viky zjistí, že je těhotná.

Jak z celé situace ven? Nemůže Petrovi jednoduše oznámit, že s ním čeká dítě, když s ním z pozice Viky vlastně vůbec nespala. Přestože se jí po úmorném snažení podaří identitu Alex zničit tím, že ji imaginárně pošle letadlem do USA a provdá za tajemného zbohatlíka, její alter ego jí stále komplikuje život.

Viktorii se podaří jít u Petra s pravdou ven. Jaká bude jeho reakce?, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Postupně se pak s pomocí svých přátel – zejména Marka a Ilonky – snaží vymyslet tu nejvhodnější, nejupřímnější a nejjednodušší cestu, jak Petrovi novinu oznámit. Nebyla by to ale Viky, aby si to celé ještě více nezkomplikovala.

Do Petrova života se například v mezičase zaplete nová přítelkyně Jitka, kvůli které má Viky stále méně a méně příležitostí si s Petrem v klidu promluvit. Když už to vypadá, že jí osud přeje, a přihraje jí do života povinnou karanténu, kterou musí s Petrem společně absolvovat, zdá se, že se konečně dostane ke slovu, a bude mu tak moci vše vysvětlit. Ani v tomto případě však na oznámení nedojde.

Nakonec se však Viktorii podaří jít u Petra s pravdou ven. Jaká bude jeho reakce? Dá se očekávat, že Petr bude v první řadě kompletně zmatený. Vždyť celou dobu věřil, že i když na něj byla v posledních dnech Alex protivná a snažila se jej odstřihnout, byla to přece reálná osoba. A Viky mu teď tvrdí, že její sestra byla pouze výplodem její fantazie?

Jakmile Petr vstřebá tento fakt, bude nejspíš řešit problematiku těhotné Viky. Tato informace kompletně nabourá jeho čerstvý vztah s Jitkou, která se s chůvou rodiny Křížů snažila vycházet v dobrém. Opustí tedy nakonec Petr Jitku s Viky, nebo jí nebude moci odpustit tolik lží a výmyslů, které si kvůli maskování svých citů k němu dokázala vytvořit?

S ohledem na to, že se natáčecí dny Evy Burešové a Roberta Urbana, kteří ústřední dvojici Viky a Petra ztvárňují, blíží ke konci, rozuzlení jejich příběhů je již za dveřmi. Petr se tak brzy pravdu dozví a bude na ni muset adekvátně reagovat. Zda příběh chůvy a soudce skončí šťastně, nebo rozchodem, to nám snad brzy poodhalí další epizody seriálu ZOO.

Zdroj článku:
  • Autorský text