ZOO: Petr Kříž s Lady X najednou úplně ožil

ZOO: Petr Kříž s Lady X najednou úplně ožil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Kříž by se někomu mohl zdát jako nudný panák, který stále jenom pracuje. V seriálu ZOO by se dalo spočítat na prstech jedné ruky, kdy jsme ho viděli v jiném oblečení než v uhlazeném obleku nebo svetru.

Občas můžeme soudce vidět uvolněného, když tráví čas se svými dětmi. Když s nimi v začátcích seriálu vyrazil na dovolenou do lesní chaty, to se najednou změnil v pohodového tátu, který rád tráví čas se svými dětmi, je vtipný, starostlivý a vnímavý.

Když v této době poznala Viky Janečková, jaký Petr ve skutečnosti umí být, postupně se do něj začala zamilovávat. A to nejen sama za sebe, ale i jako sexy barová zpěvačka Lady X. Ta totiž na rozdíl od chůvy Viky okouzlila soudce Petra. Těžko říci, čím mu uhranula, ale možná tím, jak je naprosto odlišná od jeho v té době ještě partnerky Markéty, která sice dokázala perfektně naplňovat Petrovy představy o manželce, jiskra mezi nimi ale nebyla.

Lady X byla od začátku tajemná a nedalo se v ní vyznat. Soudce Petr, jindy vždy zodpovědný a organizovaný, to ještě nikdy s nikým nezažil, a proto mu to připadalo hned od začátku přitažlivé. Navíc má s Alex společnou lásku k hudbě a zpěvu. Při jedné návštěvě Petra to spolu dokonce rozbalí při romantické písni na jevišti, čímž si vyslouží Markétinu závist a žárlivost.

Jejich láska skončila několika dny, které spolu společně strávili převážně v posteli. Viky si jako Lady X užívala Petrovu pozornost, přitažlivost a sexuální napětí, které se mezi nimi dalo krájet. Petr najednou úplně ožil, přes den se usmíval, měl radost a těšil se na každý večer, který stráví s Alex. Jenže jak víme, jejich vztah nevyjde, protože Viky jako Alex couvne a raději nechá Markétu, aby znovu zabrala Petrovo srdce i domácnost. Nakonec toho sama Viky bude litovat, když se Petr rozhodne, že do toho přece jen praští s Markétou, která ho znovu přesvědčí, že se k němu hodí. Dojdou spolu až k oltáři, ale Petr si nakonec vše rozmyslí. Dojde mu, že vztah s Markétou je jenom z rozumu. Chce znovu zažít stejnou lásku a vášeň jako s Lady X.

Je skoro s podivem, že Petr sám při psaní seznamu požadavků na dokonalou manželku neviděl, že velkou většinu bodů splňuje právě Viky. Naopak on sám řekl své matce, že mu Viky připadá moc drsná, divoká a že by nechtěl, aby jednou byla vzorem pro Sofii.

Jak je možné, že soudce Kříž řeší složité soudní případy, které jsou spletité, ale v otázkách lásky je úplně slepý a nevidí lásku, která stojí přímo před ním? Bude nakonec Viky ta, která bude těžit ze změny Petra? Jak bude Petr reagovat, když zjistí, že je Viky ve skutečnosti Lady X, a navíc nosí pod srdcem jejich společné dítě? Dočkáme se konečně zamilovaného páru, který prožívá svou lásku, nebo budeme neustále sledovat různé odbočky a okliky k jejich vztahu?

Zdroj článku:
  • Autorský text