Případy mimořádné Marty: Dyková a Zach se dobře doplňují

Případy mimořádné Marty: Dyková a Zach se dobře doplňují
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se náčelnice Hořavová zeptala odcházejícího kapitána, zda si něco nezapomněl, hned mu došlo, že by měl k odchodu donutit i všetečnou konzultantku. Marta je sice velkým přínosem, ale často jsou její myšlenky tak rychlé, že je ostatní jen stěží stačí chytat. I Adam Kreiner se to zatím učí.

Ve třetí epizodě půjde o hodně podivný případ únosu dvou malých děvčátek. Bude to právě Marta, která svým podivuhodným pozorovacím talentem dokáže vyšetřování postrčit kupředu. Její problém je ovšem v tom, že opět jedná na vlastní pěst, a tak Adam Kreiner zase musí vše zachraňovat.

Role trochu uzavřeného mrzouta Romanu Zachovi docela sluší, ale je škoda, že tak výrazný herec se neobjevuje více ve velkých filmových rolích a plýtvá svým talentem na štěky v seriálech typu ZOO.

Zach je pověstný tím, že si až přehnaně chrání své soukromí –⁠ jeho partnerce se dlouho přezdívalo paní Columbová. Ani své děti nechce vystavovat světu, a tak jeho fotky s rodinou jsou opravdu hodně vzácné.

Marta s matkou unesených děvčat
Marta s matkou unesených děvčat. | Zdroj: TV Nova

To představitelka trochu praštěné Marty se svým životem tajnosti nedělá. Tatiana Dyková se v oboru proslavila dříve, než stihla dokončit konzervatoř. Nedokončené vzdělání nijak její kariéru nezbrzdilo. Prožila si vášnivý románek s hereckým kolegou Martinem Liškou, ale otcem jejích dvou synů se stal producent Pavel Čechák. Po dvouletém vztahu se vzali, ale herečka si ponechala své příjmení. Pár hodně cestoval, protože matka herečky se odstěhovala s novým manželem do Jihoafrické republiky.

O tom, že je v manželství někdo třetí, se šeptalo asi dva roky, ale jako důvod k rozvodu herečka uvedla nedostatek svobody. Jednoho muže však ihned vystřídal další. Přestože okolí herců nedávalo novému románku moc velkou životnost, nakonec pár překvapil. Ani sedmiletý věkový rozdíl, který dělá z Vojty Dyka „kolouška“, nijak vztahu neuškodil.

Dyková v roli Marty
Dyková v roli Marty. | Zdroj: TV Nova

Tentokrát se Tatiana dokonce vzdala svého příjmení, což bylo roztomilé gesto, kterým dala světu vědět, že tentokrát už je to opravdu životní láska. Vojta skočil rovnýma nohama do role otce a mezi syny z prvního manželství své ženy a synem, kterého má s herečkou, nedělá žádný rozdíl.

Se svatbou však představitelka živelné Marty nespěchala. Na dvě žádosti o ruku dostal Vojta Dyk mlhavou a nicneříkající odpověď „uvidíme“. Až na třetí pokus mu to vyšlo, a to hlavně proto, že se Tatiana chtěla vdát před čtyřicítkou a moc času už jí nezbývalo. Dokonce si pro svatbu vybrali květnový termín, ale možná měl jen ženich strach, že by si to nevěsta mohla ještě rozmyslet.

I přes pověry, že květnová manželství nemají dlouhého trvání, se manželství zatím daří. Obřad proběhl v utajení a bez okázalostí v malé obci Blatnice. Navzdory spekulacím, že Tatiana je poměrně dominantní ženou a ani během natáčení nebývá zrovna nejoblíbenější hvězdou, to Dyk zvládá s nadhledem.

K vidění na TV Nova 14. května večer.

Zdroje článku: