Diskuze

Jsem nesmělý, ale léčím se: V dávných dobách, kdy si ještě muži namlouvali ženy, měl snímek podpořit jejich nevelkou odvahu

Jsem nesmělý, ale léčím se: V dávných dobách, kdy si ještě muži namlouvali ženy, měl snímek podpořit jejich nevelkou odvahu
Jednoho dne se Pierre Richard rozhodl, že bude režisérem. Před kamerou už toho předvedl dost, ale to mu nestačilo. Tento film přišel na řadu po třech průměrných filmech, které režíroval.
Zpět na celý článek

Jednoho dne se Pierre Richard rozhodl, že bude režisérem. Před kamerou už toho předvedl dost, ale to mu nestačilo. Tento film přišel na řadu po třech průměrných filmech, které režíroval.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Příští týden v Ulici tvůrci vystupňovali napětí na hranu únosnosti. Poslední šance zachránit vztah a odhodlaná matka
14.03.2026

Příští týden v Ulici tvůrci vystupňovali napětí na hranu únosnosti. Poslední šance zachránit vztah a odhodlaná matka

Áje už od pátku není dobře a z nervozity před kamerou to možná nebude. Helena se rozhodla přijmout práci v Polsku, a tak má Lukáš poslední šanci...

V seriálu Kamarádi má šťastnou rodinu, v reálu si Martina Preissová prožila s manželem peklo
22.01.2026

V seriálu Kamarádi má šťastnou rodinu, v reálu si Martina Preissová prožila s manželem peklo

To je Martina Preissová, která své herecké umění předvádí v Národním divadle a po úspěšných literárních začátcích se rozhodla svým čtenářům nadělit...

Do kin se řítí komedie století. U nového filmu Martina Horského vám pukne smíchem bránice
12.01.2026

Do kin se řítí komedie století. U nového filmu Martina Horského vám pukne smíchem bránice

Plzeň nikdy nebyla jen o pivu. V nové české komedii Někdo to rád v Plzni se stává jevištěm lásky, trapasů, osudových setkání i velmi nevhodných...

Zítra odpoledne se vylidní ulice a Češi se přilepí k televizi. Nova vysílá nejúžasnější film všech dob
07.02.2026

Zítra odpoledne se vylidní ulice a Češi se přilepí k televizi. Nova vysílá nejúžasnější film všech dob

Nedělní odpoledne se ponese ve víru historie, legendárního příběhu, který v jednom z novějších zpracování rozhodně zaujme. Přesto se možná zejména...

Zítra večer si celé Česko hrůzou u televize okouše nehty. Nova Cinema vysílá nejděsivější horor všech dob
04.02.2026

Zítra večer si celé Česko hrůzou u televize okouše nehty. Nova Cinema vysílá nejděsivější horor všech dob

Když měl v roce 2013 premiéru horor V zajetí démonů, bylo hned jasné, že nejde o další tuctovou duchařinu. Režisér James Wan namíchal poctivý...

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství
07.03.2026

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství

Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci...

Nespokojenost diváků v Ulici stoupá: Takové drama kvůli volovině. Snad už příští měsíc tuhle zápletku neuvidíme
03.04.2026

Nespokojenost diváků v Ulici stoupá: Takové drama kvůli volovině. Snad už příští měsíc tuhle zápletku neuvidíme

Tohle chudák Prokop nedomyslel, ale nejspíš ani nemohl. Když mu na e-mail přišly Adrianiny fotky, logicky usoudil, že jsou od ní. Netušil, že mu je...

Zítra v 12:05 poběží na TV Seznam filmový klenot našeho dětství. Nikdo nad 50 se neodtrhne od televize
28.01.2026

Zítra v 12:05 poběží na TV Seznam filmový klenot našeho dětství. Nikdo nad 50 se neodtrhne od televize

Ve čtvrtek 29. ledna 2026 se na Televizi Seznam budete moct podívat na jednu z komedií s Budem Spencerem. Tahle je však přece jen odlišná od...

Než se František Filipovský stal hercem, měl nejhorší práci na světě. Normální člověk by takové peklo nevydržel
20.01.2026

Než se František Filipovský stal hercem, měl nejhorší práci na světě. Normální člověk by takové peklo nevydržel

Na filmovém plátně rozdával smích, v dabingu dal hlas největšímu francouzskému komikovi všech dob. František Filipovský byl mistrem drobných rolí a...

Zítra Ulice přinese zemětřesení, které nikdo nečekal. Tvůrci dali seriálu zcela nový směr
15.02.2026

Zítra Ulice přinese zemětřesení, které nikdo nečekal. Tvůrci dali seriálu zcela nový směr

V pondělní epizodě Radek Mastný ohromí Milenu zprávou, ze které bude v šoku i celičká radnice. Jirka Hložánek složí funkci starosty, ačkoli...

Diskutujte

Nejnovější diskutované