Diskuze

Herec Robert Urban ze seriálu ZOO pomýšlí na další kroky v osobním životě

Postava Petra Kříže v podání Roberta Urbana byla dosud jedním z nejstěžejnějších charakterů seriálu ZOO. Nad jeho budoucností však visí otazník. Jak se herec s případným koncem v seriálu vypořádá?
Zpět na celý článek

Postava Petra Kříže v podání Roberta Urbana byla dosud jedním z nejstěžejnějších charakterů seriálu ZOO. Nad jeho budoucností však visí otazník. Jak se herec s případným koncem v seriálu vypořádá?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Proč Ema nemohla snést Miloše?
17.06.2022

Proč Ema nemohla snést Miloše?

Období, kdy se u Lišků ukázala Emina biologická máma Eva, nepatřilo k těm nejlepším. Pro Aničku byla ohrožením, protože jí chtěla vzít Emu, kterou...

Bára Jordánová nebo JUDr. Danuše Křížová –⁠ obě role herečce Tereze Brodské sedly
29.07.2022

Bára Jordánová nebo JUDr. Danuše Křížová –⁠ obě role herečce Tereze Brodské sedly

Dlouhá léta znali diváci Terezu Brodskou zejména jako maminku dvojčat Báru Jordánovou z Ulice. Aktuálně se herečka dostává do povědomí diváků jako...

Adrian Jastraban: Chtěl jsem, aby Bedřich nezemřel
23.07.2022

Adrian Jastraban: Chtěl jsem, aby Bedřich nezemřel

Oblíbený herec se snadno se svou seriálovou rolí neloučí, a přestože už s natáčením seriálu Ulice skončil, stále čelí všetečným otázkám. Jak to...

Připravované seriálové novinky českých tvůrců
09.07.2022

Připravované seriálové novinky českých tvůrců

Česká streamovací služba je určena především divákům, kteří mají rádi české seriály různých žánrů a v češtině. Právě to je výhodou, kterou nenabízí...

Pamatujete, jak se v Ulice objevila Eva a chtěla získat Emu do své péče? Podívejte se na video
21.06.2022

Pamatujete, jak se v Ulice objevila Eva a chtěla získat Emu do své péče? Podívejte se na video

Pamatujete si na dobu, kdy se v seriálu Ulice objevila herečka Vanda Hybnerová, aby zahrála biologickou matku Emy Toužimské? V životě Emy tímto...

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
28.05.2022

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...

Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!
29.05.2022

Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!

Naposledy byla Ája v Ulici silně znepokojená tím, jak se rozvíjí vztah mezi jejím skoro manželem Máriem a pohodovou Sárou. Na Mária žárlí a...

Thor trochu jinak – marvelovská superstar v nové roli na Netflixu překvapí každého
22.05.2022

Thor trochu jinak – marvelovská superstar v nové roli na Netflixu překvapí každého

Krátce po premiéře jejich nedávného společného projektu „Top Gun: Maverick“ se režisér Joseph Kosinski a herec Miles Teller vydali na další...

Mají Sid a Adam vůbec šanci na vážný vztah přes rozdílné povahy?
22.07.2022

Mají Sid a Adam vůbec šanci na vážný vztah přes rozdílné povahy?

Adam a Sid jsou velmi oblíbené postavy ze seriálu ZOO. Diváci tyto postavy opravdu milují a pevně věří a doufají, že je již brzy uvidí jako pár....

Jak Kateřinu do rodiny přijme Vendula?
28.07.2022

Jak Kateřinu do rodiny přijme Vendula?

Už díky tomu, že je Vendula nekonfliktní, to s ní bude mít Kateřina Dubovská velmi jednoduché. Diváci dokonce nebudou daleko od pravdy, když budou...

Diskutujte

Nejnovější diskutované