Viky Janečková, Alex Janečková a Eva Burešová. Tři jména, tři identity, a přesto jedna osoba. Co vše mají tyto ženy společného?

Viky Janečková, Alex Janečková a Eva Burešová. Tři jména, tři identity, a přesto jedna osoba. Co vše mají tyto ženy společného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pojďme se na ně pořádně podívat. Ať už se bavíme o Viky, Alex nebo Evě, jedno popřít nemůžeme. Všechny tři si získaly srdce neskutečně obrovského množství diváků, kteří jsou opravdu šťastní, že je na televizních obrazovkách mohou potkávat.

Viky Janečková je postava ze seriálu ZOO. Je to žena mnohdy trochu drsná, ale srdce má rozhodně na pravém místě. Život se s ní příliš nemazlil, a právě proto si kolem sebe vytvořila tuto drsnou ochrannou slupku. Pro své přátele by ale dýchala, a i když je velmi upřímná a často také výbušná, kamarádi se na ni mohou opravdu spolehnout.

 

Alex jsme poznali jako Lady X. Jedná se o pseudonym, který Viky Janečková používá při vystupování v baru. Pro Petra Kříže si tak z Alex vytvořila novou identitu a Petra společně se svými kamarády přesvědčila, že Alex je její dvojče. Alex vystupuje mnohem sebevědoměji. Je také tajemná, svůdná, extravagantnější a muži ji milují.  

Eva Burešová je představitelkou této postavy. Eva je mladá a velmi talentová herečka, zpěvačka a maminka. Po jejím boku potkáváme již dlouhou dobu skvělého kuchaře Přemka Forejta, se kterým má miminko.  

Eva Burešová a Přemek Forejt. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Co mají tyto tři osoby společného? V první řadě je to samozřejmě vzhled. Styl oblékání a vystupovaní se už ale maličko liší. Alex se obléká dost vyzývavě a nosí paruky. Viky potkáme v ležérním oblečení a zvlněnými vlasy. Eva Burešová nosí vlasy spíše rovné a často má také výraznější brýle. Základ je ale samozřejmě u všech třech stejný. Krásná pleť, pronikavé oči a nádherná postava.  

Všechny tři také pojí dobré srdce a velmi sympatický (nejen) první dojem. Společným rysem jim může být také cílevědomost a neskutečně velké charisma. Protože právě charisma je přesně ta věc, která nás ke všem třem ženám tolik táhne.  

Kvůli porodu herečky Evy Burešové je sice v následujících dílech budeme potkávat o něco méně, ale o to více se můžeme těšit na jejich velký návrat.  

Zdroj článku:
  • autorský text