Příští týden v ZOO: Adam už prakticky jen zachraňuje svět a jedna vize střídá druhou

Příští týden v ZOO: Adam už prakticky jen zachraňuje svět a jedna vize střídá druhou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdy v té „Supermanově práci“ ještě stíhá chodit do práce a dělat výzkum, to je vlastně záhadou. Z romantického seriálu se tak stává sci-fi fraška, v níž už jen chybí to, aby si v infocentru otevřel Adam stánek, kde by věštil ze skleněné koule.

Filipa údajně čeká hvězdná láska s Viky, zatím si však začal užívat s Marikou. Sid se nějak dozví, co má Marika za lubem, a tak bude chtít Filipa zachránit. Ten však o to nestojí. Spíš to vypadá, že chce Sid předvést, jaký je svůdník.

Filip v baru
Filip v baru. | Zdroj: FTV Prima

Na rozdíl od Filipa, Albert ve svém namlouvání stále nikam nepokročil, a kromě Brázdy už do své sázky zatáhl i Tauchena. Žádný pokrok to nepřinese a Albert už doslova zuří. Jeho agresivního jednání vůči Kristýně už si všímá i Anežka, která tuší, že má Albert něco za lubem. Jenže nikdo se v něm nevyzná – občas to dokonce vypadá, že je i upřímný.

Jak to tak vypadá, Ben a Sofie zůstanou natrvalo s Danuší v Česku. Nebyl by už čas je také začít posílat do školy? Nakonec to dopadne tak, že místo toho, aby Danuše pomáhala Viky s Petříkem, bude Viky často hlídat děti Danuši. To jejímu podnikání neprospívá – začíná se topit v problémech, které vyústí opět v exekutora.

Scenáristé se nejspíš mstí Robertu Urbanovi (Petr) za to, že si poté, co musel opustit natáčení kvůli Evě Burešové, našel uplatnění jinde, a tak o návrat do děje už moc nestojí. Proč se ale tak hroznou dějovou linkou mstí i Evě Burešové (Viky), která se vrátila na natáčení mnohem dříve, než původně plánovala, je záhadou. V seriálu ke svému synovi prakticky nemá žádný vztah, stále se snaží jej jen někde odkládat a ztrácí jednoho klienta za druhým. A to jen proto, že Kamil má tajnou síť agentů, která byla sestavena jen proto, aby jí všechny zakázky přebral. To je, mírně řečeno, trochu mimo realitu.

Marie Roklová hledá vhodnou osobu na místo právníka do ZOO a pověří tím Brázdu. Tomu jeho kandidát dá košem. O práci se dozví Albertův otec a s podporou starosty se začne vážně o místo ucházet. Jenže všichni vědí, co je starý Polák zač a že by nebyl pro ZOO rozhodně šťastnou volbou. Roklová i Brázda sdílí své obavy a z otce na této pozici není nadšený ani sám Albert. Brázda má spásný nápad  vzpomene si na Markétu. Ta by byla na pozici rozhodně lepší a všem by se ulevilo.

Dvojčata konečně s lehkou pomocí od Charlieho rozjela svůj cukrářský záměr, ale práce se objevilo nakonec tolik, že přestávají stíhat. Charlie začíná být podrážděný, že se jeho kuchyň stala fabrikou na bonbóny. Marek holkám velkoryse nabídne, že mohou pracovat v kuchyni, kterou má v baru. Jenže ani on si nedovedl představit, jak moc se musí holky výrobě věnovat, a tak po pár dnech začínají překážet i tam.

Velkým překvapením bude příjezd Kristýniny babičky. Ta by se ráda u vnučky zdržela, ale Kristýna se všemožně snaží, aby se nepotkala s Albertem. Proč asi?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text