Dnes v Ulici: Irena zaskočí Magdu a Amálka je zoufalá z vlastního chrápání

Dnes v Ulici: Irena zaskočí Magdu a Amálka je zoufalá z vlastního chrápání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop si myslí, že Irena kvůli těhotenství nezvládá pořádně svou práci ředitelky. Zřejmě i to přispělo k tomu, že se Landová před odchodem na mateřskou rozhodne svěřit funkci Magdě. Mezitím se Amálka trápí kvůli neutuchajícímu chrápání, a proto si zavolá na pomoc terapeutku Julii.

Magda šokuje Prokopa, Irena pak zase Magdu

Zatímco Prokop poctivě třídí prádlo na vyprání, Magda mu připraví pořádný šok. Oznámí mu totiž, že se dnes půjde podívat na věci pro miminko. Prokop pochopitelně strne a podezíravě si ji přeměří pohledem. Proč by něco takového dělala? Magda si výmluvně sáhne na břicho a o něho se div nepokusí infarkt. Naštěstí je to z její strany jenom nejapný žertík, aby ho pozlobila.

Co ale rozhodně není myšleno jako hloupý vtip, je Irenina následná nabídka. Magda půjde vybírat věci pro děti společně s ní a s Hedvikou, protože ty dvě se ještě moc neznají. Potom si zajdou do Coolny, kde Irena vypustí nečekanou bombu: oznámí Magdě, že by ji ráda učinila zastupující ředitelkou. Není v tom prý nic osobního vůči Prokopovi, nejedná se o žádnou pomstu za to, že ji kvůli těhotenství považoval za práce neschopnou. Landová si zkrátka jenom myslí, že Magda je citlivější, otevřenější a méně emotivní, pročež se na tu roli lépe hodí. Situaci s Kalinou zvládla bravurně, zatímco Prokop a Irena už by ho posílali do důchodu. Magda děkuje za uznání, ale vůdčí funkci přijmout nechce a začne hájit Prokopa. Prý by o tom ale měla ještě popřemýšlet.

Prokop dnes zažije hned dva šoky.
Prokop dnes zažije hned dva šoky. | Zdroj: TV Nova

Amálka požádá Julii o pomoc s chrápáním

Amálka už je nešťastná z toho, jak pořád chrápe, ale přitom se nevyspí a je hrozně unavená. Nic se jí nechce dělat, dokonce ani jet na výlet do Harasova. Vlastík si dává špunty do uší, aby nějak přečkal hlučné noci, ale s její špatnou náladou mu to nepomůže. Amálka se konečně rozhodne, že už to tak dál nejde, a zavolá proto Kristýnině terapeutce. Ne že by ji od toho Vlasta zrazoval, jen věří spíše normálním doktorům.

Chrápající Amálka už neví, co si počít.
Chrápající Amálka už neví, co si počít. | Zdroj: TV Nova

Julie se uvolí přijít, i když má jen chvíli času. Poskytne konzultaci zdarma a navrhne Amálce, aby si zašla na ORL a do spánkové laboratoře. Bývalá zdravotní sestra se podiví, že ji to samotnou nenapadlo mnohem dříve. Zdá se, že navzdory Evženovým pochybnostem Julie není žádná šarlatánka.

Zdroj článku:
  • Autorský text