Bláznivá Rose z Dva a půl chlapa trpí neurologickou poruchou i ve skutečnosti. S novým účesem se změnila k nepoznání

Bláznivá Rose z Dva a půl chlapa trpí neurologickou poruchou i ve skutečnosti. S novým účesem se změnila k nepoznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Premiéra před více než 17 lety, ale stále diváky každodenně láká k obrazovce. Čím je povedená rodinka Harperových typická a díky čemu je plná humoru? Charlie Harper, jeho bratr Alan a „poloviční chlap“ Jake. Trojice, jejíž jména se v televizi objevují hodně často. Co ale ženské role?

Šílená sousedka

Tak by ji charakterizovalo možná dost diváků. Rose měla románek s Charlie, od té doby byla šíleně zamilovaná, dalo by se říct až posedlá. Celé čtyři roky ho věznila ve svém sklepě, všem oznámila, že Charlie zemřel, ale ve finále si jej nechávala jen pro sebe, aby si ho mohla naplno užívat.

Melanie Lynskey

Často vyhledávaná a oblíbená herečka, kterou si většina diváků pamatuje hlavně z komediálního seriálu Dva a půl chlapa. I ve svých 43 letech srší krásou.

Narodila se na Novém Zélandu, matka byla zdravotní sestra a otec ortoped, má ještě další čtyři sourozence. Vystudovala divadlo a anglickou literaturu na univerzitě ve Wellingtonu.

Herecká kariéra

Poprvé se objevila v roce 1994 ve filmu Nebeská stvoření. Dále si zahrála ve filmech Věčný příběh, Divoké kočky, Střelci, Holka na roztrhání, Poslední gól, Začít nanovo. Co se týká nejnovějších filmů, v roce 2017 hrála ve filmu Má volba, o rok později se objevila ve filmu Sadie. Nejznámější je ale právě díky seriálu Dva a půl chlapa.

Osobní život

V roce 2001 se seznámila s hercem Jimmim Simpsonem, se kterým se v roce 2005 zasnoubila. O dva roky později sse vzali v kapli Lake Hayes. Manželství ale dlouho nevydrželo, v roce 2014 se totiž rozvedli. Odůvodnili to tím, že si nerozumí jako dřív.

V roce 2017 se po čtyřletém vztahu zasnoubila s hercem Jasonem Ritterem.

Velkou zajímavosti je, že herečka trpí misofonií. Název, pod kterým si většina z nás nic nevybaví. Pojďme si ho tedy vysvětlit.  Jedná se o formu snížené zvukové tolerance. Neurologická porucha se projevuje pouze u specifických zvuků. Tito lidé nemohou překousnout mlaskání, polykání, žvýkání, kýchání, chrápání, pískání, kašlání nebo zvuky spojené se stříháním nehtů a čištěním zubů.