Ivana Gottová zveřejnila trailer k filmu Karel. Snímek odhalí Mistrův vztah k manželce i dcerám či boj s vážnou nemocí

Ivana Gottová zveřejnila trailer k filmu Karel. Snímek odhalí Mistrův vztah k manželce i dcerám či boj s vážnou nemocí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na facebookové stránce Karel Gott se objevil trailer k filmu Karel. Snímek již brzy bude možno zhlédnout v předpremiéře v rámci Febiofestu, do kin jej Bontonfilm uvede 15. října tohoto roku.

Trailer k filmu spatřil světlo světa

„Milí příznivci, jsem nesmírně ráda, že vám můžeme představit oficiální trailer k filmu Karel. Věřím, že na vás dokáže alespoň částečně přenést obrovskou otevřenost a lásku, se kterou film vznikal. Vaše Ivana.“ Přesně těmito slovy komentovala vdova po legendě české pop music umístění traileru na oficiální stránky mistra. Celovečerní dokument vznikal po dobu jednoho roku, kdy režisérka a dokumentaristka Olga Malířová Špátová s rodinou Karla Gotta natáčela jejich společnou cestu životem.

Rok v životě Karla

„Tak na tohle já bych do kina určitě nešel.“ Přesně tato slova zní z úst Karla Gotta v závěrečné scéně traileru. Osobní, až intimní pohled na jeden rok v životě slavného zpěváka je unikátní možnost zhlédnout běžný život člověka, který svým talentem definoval naši pop music. Uvidíte jej ale v docela jiné roli – jako nadšeného malíře, jako milujícího manžela, i jako hrdého otce svých dcer. Budete mít možnost nahlédnout do soukromého života hvězdy, pro kterou byly vždy typické vlastnosti jako jsou lidskost, pokora a nadhled.

Vydá se na místa, která byla v jeho životě důležitá

Celovečerní dokumentární počin Karel nabízí také pohled do minulých let zpěváka. Potká se s lidmi, kteří byli v jeho životě důležití, nebo se vydá na místa, která hrála v jeho životě významnou úlohu. Například navštíví konzervatoř, kde se dozví, že si ve svých studentských letech vysloužil dvojku z chování, a dokonce čtyřku z píle.

Dokument se nebrání ani reálnému zobrazení boje slavného zpěváka se zákeřnou nemocí. Divákovi se naskytne pohled na Karla Gotta v nemocnici na kapačkách i na jeho snahu se vyrovnat s nepříjemnou diagnózou.

Půjdete na tento snímek?