Kolik parťáků vystřídal Erdoğan Atalay alias Semir Gerkhan ze seriálu Kobra 11?

Kolik parťáků vystřídal Erdoğan Atalay alias Semir Gerkhan ze seriálu Kobra 11?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne, v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost!“ Slogan, který umí někteří nazpaměť, ale určitě každý z nás ho aspoň jednou slyšel.

Natáčení německého seriálu začalo v roce 1995. O rok později začal natáčet právě Semir Gerkhan. Jeho prvním parťákem byl Frank Stolte, spolu se objevili pouze v 7 epizodách.

Druhým kolegou byl André Fux, který se se Semirem objevil v 38 epizodách. Případ je zavedl na Mallorcu, kde André zemřel, jelikož byl postřelen harpunou.

Třetím spolupracovníkem byl Tom Kranich, natáčeli spolu od roku 1999 do roku 2003, pak odešel od policie, ale o 2 roky později se vrátil a pracovali spolu do roku 2007. Bohužel byl smrtelně zraněn a umřel Semirovi v náručí.

Dalším kolegou byl Jan Richter, sympatický mladík. Původně pracoval na oddělení krádeží, ale po zavraždění jeho dobrého kamaráda začal po vrahovi pátrat na vlastní pěst. Právě při této akci se seznámil se Semirem a začali spolu pracovat.

Pátým parťákem byl sólista Chris Ritter, který Semirovi pomohl najít vraha jeho předešlého kolegy.

Nejvíce epizod, a to 81, si zahrála dvojice Semir Gerkhan a Ben Jäger. Zpěvák, kytarista, parťák do nepohody. Ben byl první kolega, který se vedle Semira neobjevoval v obleku, ale nosil džíny.

Ve stejném stylu oblékání pokračoval Alex Brandt, který byl sedmým parťákem Semira. Zkušený policista, který nejdříve pracoval u protidrogové jednotky. Po zradě kolegů strávil 2 roky ve vězení.

Paul Renner – poslední mužský kolega. Blonďák se smyslem pro spravedlnost. Svou kariéru u Kobry 11 ukončil v době, kdy se musel starat o svého nemocného otce.

Změna je život!

Poprvé Semira uvidíme po boku s kolegyní. Od roku 2020 Semir spolupracuje s Vicky Reisingerovou, se kterou natáčí nové díly.