Z youtubera Jirky Krále je ženáč. Svatbu ale ohrozili zloději

Z youtubera Jirky Krále je ženáč. Svatbu ale ohrozili zloději
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden z našich nejsledovanějších influencerů je pod čepcem. Třicetiletý Jiří Král si vzal svou přítelkyni Karolínu Benešovou. Ta je na sociálních sítích známá pod jménem Little Kao. Barevný obřad se konal jen dva měsíce po zásnubách.

Po třech letech se zasnoubili

Jirka Král patří mezi naše nejvlivnější youtubery a influencery. Po třech letech vztahu se svou přítelkyní se letos konečně rozhoupal a nasadil jí zásnubní prstýnek. Kdo by si myslel, že pověru „do roka a do dne“ jako mnoho jiných párů nestihnou, velmi by se mýlil. Svatbu si dokonale zorganizovali a vzali se už dva měsíce po zásnubách!

Svatba jako ze snu

Svatba byla plná barev. Nevěsta si oblékla klasické bílé šaty s dlouhou vlečkou a slavnostní oděv doplnila barevnou kyticí. Ve stejných barvách jako kytice se pak nesla i celá květinová výzdoba venkovního obřadu. Jiří se pak ke svatbě vyjádřil slovy: „Já jsem se ráno probudil a normálně jsem se bál, že to byl sen, musel jsem se podívat na prstýnek. Sen to naštěstí nebyl, protože všechno, co jsme si naplánovali, co jsme si vysnili, bylo přesně tak, jak jsme chtěli.“

Malý vroubek by se našel

Možná i díky tomu, že lidé často sdílejí informace o svém pohybu, se jejich svatba stala terčem zlodějů. „Během obřadu nám někdo vykradl dvě auta, což bylo trošku takový narušení, trošku smutný. Ale nedá se nic dělat,“ uvedl Jirka v Instastories. Je dobře, že Jirka zlodějům nedovolil, aby jeho velký den ovládli, a proto se dál věnoval zábavě. Poté, co se při svatebním obědě podle tradic s nevěstou vzájemně nakrmili polévkou nebo uklidili střepy přinášející štěstí, se po večerní zábavě někteří svatebčané ještě přesunuli do centra Prahy, kde se až do ranních hodin spokojeně bavili.

Přejeme Jirkovi vše nejlepší v nové životní etapě.