Další shrnutí z Love Islandu: Lia nebyla moc šťastnou volbou, chlapi se hrozí okamžiku, že by si je vybrala

Další shrnutí z Love Islandu: Lia nebyla moc šťastnou volbou, chlapi se hrozí okamžiku, že by si je vybrala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na veselou Denisu si naopak brousí zuby více svalovců, jen je otázkou, jestli k tomu seberou odvahu, nebo si budou dávat pořád přednost, aby si nepokazili „kamarádství“. Natálie byla zamyšlená, ale všichni ji už definitivně přiřadili k Davidovi. Vidí to tak ale i ona?

Dokonce ji mlaďoch z Vyškova připravil i snídani, což ji přišlo roztomilé. To měla asi za to, že si za ním vlezla do postele, kterou už Naty definitivně opustila.

Jakub se na gauči moc mimo společnou ložnici nevyspal a ani nebyl moc odvázaný z večerního zpěvu, do kterého se nemohl zapojit, když spal odděleně. Určitě už se těší, až se natáhne vedle některé slečny.

Po snídani byla hra v bazénu. Konečně se tak nafintěné slečny ukázaly v přirozenějším světle. Při závodech na lehátku přes bazén neměly moc čas přemýšlet, jak jim to sluší.

Problém této generace mladých lidí je tady jak na talíři. Chlapi pořád rozebírají, že nevidí žádnou aktivitu od svých protějšků, ale vůbec jim nepřijde na mysl, že by mohli nějakou aktivitu začít oni. Pod frázemi o volném průběhu a o tom, že nechtějí na nikoho tlačit, schovávají úplně prostý strach z toho, že něco zkusí a budou odmítnuti. No to by se toho stalo!

Poté, co se osazenstvo vily dozvědělo, že je večer čeká první „RECOUPLING“, začali se konečně všichni zajímat, jak je jejich partner / partnerka vidí. Nikomu se totiž nechce tak brzy z vily pryč.

Bylo neustále vidět dvojice, jak se snaží konečně trochu komunikovat. Těžké to má Lia. Zatímco Natálie už úplně zapadla, Liu sice přijaly mezi sebe ženy, ale potencionální nápadník se neukázal. Lia samozřejmě nechce děvčatům rozbíjet páry, ale bude muset. Všichni jsou trochu nervózní. Zbyněk a Sára se dohodli, že by chtěli být spolu a víc se poznat, než pochopí, jestli by to mohlo fungovat. Jenže oba si všimli, že Lia po Zbyňkovi kouká a mají tušení, že by mohla jejich plány narušit.

Kryštof si šel promluvit s Denisou a jak z rozhovoru vyplyne, Denisa by nebyla proti, kdyby skončila s Kryštofem nebo s Jakubem.

Za Denisou zašel i Štefan, ale byl trochu rozladěný, když neslyšel to, co chtěl.  Uzavřel to tím, že se nebude nikoho doprošovat. Velký bojovník o dívčí srdce asi nebude!

Kryštof nic nenechává náhodě a šel si promluvit i s Hankou. Ta mu řekla, že by se chtěla poznávat dál, ale když ji řekl, že by o ni mohl mít zájem Jakub, nebyla by proti. Také ji férově řekl, že se mu líbí Denisa.

Bezradná Lia debatovala s Jakubem o Zbyňkovi. Za Liou došla i Sára, aby ji Zdeňka nechala. Ale Lia je na něj nějaká fixovaná. Hanka si dodala odvahu a Jakubovi řekla, že by ho brala.

Tak se nám rýsují hezké dva páry: Kryštof a Denisa, Jakub a Hanka.

Změní se preference po líbací hře?

Neviděli, kdo je líbá a museli hodnotit. To čekalo šestici svalovců. David všem oznámil, že v žádném případě nechce polibky na rty, ale jen na tvář. Chudák kluk.

Natálie je sice kus, ale kluky opusinkovala jako teta, když přijede na nedělní oběd. To Hanka k překvapení všech, byla mnohem více kreativní a rozhodně nic neošidila. Po ní už se odvázala i Denisa a Lia.

Hanka rozhodně zabodovala a nechala za sebou na druhém místě Liu a Tinu a na třetím místě Sáru.

A znovu začala strategická příprava na večer. Tina i Jakob usoudili, že jsou zatím v pohodě, oba jsou hodně upovídaní, ale rozhodně si nejsou protivní. Zoufalá Lia se byla zeptat Kryštofa, jestli by ji bral a ten ji rovnou řekl, že u něj mít šanci nebude, i kdyby si ho vybrala. Stejně tak ji vysvětlil, že ji nepomůže se nacpat ke Zdeňkovi, protože to nebude nic znamenat, když s ní být nechce. A nepomůže ji ani to, že s ním bude sdílet postel.

A jak to všechno dopadne? To uvidíme příště.

Dnes je zatím v nejlepším světle Kryštof, který dobře komunikuje a umí přesně vyjádřit to, co si myslí. Všichni tuto schopnost ve vile nemají. Co vidí Natálie na Davidovi je záhada. Ona je žena, on je chlapec. Lia to nemá jednoduché, není ani moc zábavná. Čím chce zabodovat?

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek