V pekle se začal nudit, a tak se Lucifer přestěhoval za bujarým životem do L.A. Sexy pekelník baví diváky už 5. sezónu

V pekle se začal nudit, a tak se Lucifer přestěhoval za bujarým životem do L.A. Sexy pekelník baví diváky už 5. sezónu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucifer Morningstar je velice pohledný ďábel, kterému bylo peklo malé. Vést noční klub v Los Angeles se zdá být lepší zábavou, dokud mu ale mladá agentka neukáže jinou cestu.

Lucifer Morningstar je padlý anděl a v pekle ho to příliš nebavilo. Proto se rozhodl opustit podsvětí a přestěhoval se na Zemi, přesněji do Los Angeles v Kalifornii. Zde si otevřel noční klub a začal si užívat všech nadpozemských radostí v podobě alkoholu, sexu, drog a nekončící zábavy. Rád si tropí legraci ze smrtelníků.

Jeho "život" se změní ve chvíli kdy potká agentku Chloe Decker. Něco ho na ní stále fascinuje, ať už to v její přítomnosti postupně ztrácí nesmrtelnost, nebo to, že jedině ona mu neustále dokáže odolávat.

Poté jí začíná pomáhat při řešení kriminálních případů. Jelikož má Lucifer super schopnosti, Chloe občas nevěřícně kouká, s jakými výsledky dokáže Lucifer vyslýchat podezřelé a jakým způsobem umí určit viníka případu. Ačkoli Lucifer řekl Chloe o svých super schopnostech (nikde se jimi příliš netají), ona mu nevěří a myslí si, že před ní něco skrývá.

Kromě kriminálních případů řeší Lucifer problémy s vrchní mocností. Jeho otec, Bůh, stále vyžaduje, aby se Lucifer vrátil sloužit do pekla. K tomu se jej snaží přinutit i jeho bratr, který je anděl a nemenší rozruch udělá i jeho matka, která utekla z pekla, aby Lucifera našla.

V současné době vychází na Netflixu již 5. série tohoto úspěšného seriálu. Projekt Lucifer je nabitý akcí, mysteriózností, ale také humorem, při sledování se rozhodně nebudete nudit.

Líbí se vám spojení běžné kriminálky a nadpřirozena? Pak je Lucifer přesně pro vás.