Červnové novinky na HBO GO. Co si tento měsíc nesmíte nechat ujít?

Červnové novinky na HBO GO. Co si tento měsíc nesmíte nechat ujít?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
HBO mezi své tituly stále přidává zajímavé novinky a ani červen nebude výjimkou. Těšit se můžete na nové řady oblíbených seriálů, ale také několik starých i nových filmů, od dramat až po komedie. Na co se tedy podívat?

V odborné péči (4. řada - 1.6.)

Už nyní si na streamovací platformě můžete novou sérii tohoto oceňovaného dramatického seriálu pustit. Po jedenáctileté pauze se tedy fanoušci i noví diváci konečně dočkali dalších dílů. V hlavní roli se zde tentokrát představí držitelka ceny Emmy Uzo Aduba, kterou můžete znát například z Orange is the New Black nebo Mrs. America. Ta zde ztvární postavu terapeutky Brooke Taylor z Los Angeles. Nová série se bude zabývat hlavně jejími třemi pacienty, ale poukáže také na potíže spojené s globální pandemií nebo sociálními a kulturními konflikty posledních let. Ani Brooke to ale v osobním životě nemá snadné a musí se vypořádat i s řadou svých vlastních problémů.

Zdroj: Autor: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Oslo (20.6.)

Tato filmová novinka nás blíže seznámí s nikdy nekončícím konfliktem mezi Palestinou a Izraelem, který se hodí i k aktuální krizi probíhající na tomto území. Film nám představí příběh za jednou z klíčových mírových dohod těchto dvou států, která byla v roce 1993 podepsána v Oslu. Jak události ovlivnily tajné plány a šifrované rozhovory? A jakou roli v nich hrála hrdinství norského páru nebo izraelsko-palestinských skupin? Snímek, inspirovaný úspěšným divadelním dramatem, nám umožní nahlédnout do zákulisí této historické události a lépe tak pochopit i její souvislost se současnými konflikty.

Natáčení filmu probíhalo dokonce i v Praze a v čele hereckého postavení se objeví oceňovaná Ruth Wilson.

Betty (2. řada - 12.6.)

Novou sérií bude pokračovat také komediální seriál Betty odehrávající se v centru New Yorku. Seriál sleduje příběh rozmanité party dívek, kde má každá z nich jiné vlastnosti a zkušenosti, ale spojuje je jejich velká a ojedinělá vášeň ke skateboardingu. Musí se proto vypořádat s řadou problémů současného světa a najít si své místo právě i v převážně mužském světě skateboardingu. Jde spíše o lehčí a odpočinkovější sledování, ale rozhodně se u něj nebudete nudit.

Kromě těchto novinek se během června na HBO GO objeví také spousta starších, ale úspěšných a oblíbených titulů. Mezi nimi bude například komediální animák Rick a Morty (21.6.), milovaný Shrek a Shrek 2 (1.6.), horor Purpurový vrch (6.6.) nebo akčňák Ready Player One: Hra začíná (6.6.).

Zdroje: