Maminka Eliška Hanušová je v Ulici netrpělivě očekávána

Maminka Eliška Hanušová je v Ulici netrpělivě očekávána
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herecké vlohy zdědila Eliška Hanušová především po svém otci, se kterým také společně účinkují v nekonečném seriálu Ulice, ovšem jakožto naprosto oddělené dějové linky. Eliška má ještě další dvě sestry, z nichž jedna se taktéž věnuje herectví.

Eliška je rozenou herečkou

Eliška úspěšně absolvovala obor činoherní a loutkového herectví na DAMU a má za sebou úspěšnou spolupráci s novocirkusovým souborem CHŮDADLO, které se vyznačuje především tím, že je pouliční i přes zahraniční.

Touhu po dráze herečky v ní probudili rodiče, kteří jí i s její sestrou v daném vždy podporovali a dokonce jim, coby motýlkům s velkými křídly a tykadly, umožnily již ve 3 letech života okusit prkna, která znamenají svět, před plným hledištěm diváků.

Sama si života a lidí, které jí DAMU a herectví přináší, nesmírně váží a je šťastná za to, že může být herečkou po svém otci. 

Otěhotněla při natáčení seriálu Ulice

Eliška se narodila v roce 1995 choreografce Janě a herci Miroslavu Hanušovým. Nyní vybočuje ze soudobého trendu pozdě rodících a kariérně založených matek.

Otěhotněla totiž během svého úspěšného účinkování v Ulici ve svých 26 letech a své fanoušky i dějovou linku na sebe tak nechává netrpělivě čekat. V seriálu její jiný stav ani nepostřehnete.

"Jsem vděčná všem přítomným, jak pěkně se starají o mé pohodlí a zejména o to, aby moje těhotenství bylo na Báře, mojí postavě, co nejméně poznat“.

Zdroj: https://www.idnes.cz

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Paradoxní je, že otěhotněla při natáčení scén o sexuálně zneužité a traumatizované studentce.

Eliška si tak rozhodně práci domů netahá, neboť ke svému příjmení přijmula ještě jedno další, a to od přítele Kryštofa Bašuše, se kterým aktuálně společně pečují o novorozeného syna a tvoří tak jednu mladou hezkou rodinu.

Ale pozor, co se natáčení týče, Ulice není její jediným televizním počinem. Elišku Hanušovou jsme mohli vidět dále v seriálech jako Profesor T. (2018) nebo jako Zoru v Život a doba soudce A.K. (2014).

Eliška Hanušová má doma malou ZOO

Nechala se slyšet, že práce před kamerou nebo tanec jsou věci, které ji naplňují. Stejně jako zvířata, kterými se od malička ráda obklopuje.

Díky benevolenci jejích rodičů tak měla možnost mít vždy kolem sebe takovou malou ZOO a spoustu zvířecích kamarádů, který jí prý doslova vždy dobijí baterky.

Zdroje: