Blanka se pídí po pravdě. Vyzradí Kristýna totožnost Adamovy přítelkyně?

Blanka se pídí po pravdě. Vyzradí Kristýna totožnost Adamovy přítelkyně?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes večer se opět projeví Blančina zvědavost. Pokusí se z dcery vymámit, kdo že je ta tajuplná nová kráska v Adamově životě. Podlehne Kristýna jejímu nátlaku? A jak se vlastně ona sama vyrovná s informací, že Denis se rozešel s Markétou? Zatouží se k němu vrátit?

Kdo je Adamova krásná neznámá?

Blanku v posledních dnech sžírá nejen Evženův bláznivý nápad pořídit si na statku ovce, ale také ukrutná zvědavost. Hoří touhou zjistit, kdo je Adamův nový objev. Doufá, že z Kristýny vytáhne alespoň náznak, když ne podrobné informace. Ona však neoblomně mlčí v zájmu zachování dobrých vztahů s bratrem. Slíbila, že nic neřekne, a tak s ní nepohne ani matčino škemrání.

Jarka si zapomněla telefon v ordinaci a nechala ho tam přes noc, takže Adamovo pozvání na rande objeví až dnes. Odepíše mu, že si s ním ráda vyjde. V Coolně jí Adam navrhne, aby se nadále nezávazně scházeli. Koneckonců si rozumějí, tak proč ne? Nemusejí spolu nutně chodit. Bude Jarka souhlasit?

Jak by se asi Blanka tvářila na takovou snachu? Zdroj: TV Nova

Jak Kristýna přijme informaci o Denisově rozchodu s Markétou?

Adam si později dá s Kristýnou sraz v hospodě a opatrně jí sdělí, že se Denis rozešel s Markétou. Kristýna prohlásí, že pro ni se tím nic nemění. Už se v životě posunula dál. Ostatně, právě dnes se rozhodne pozměnit garderóbu.

Vyřadí některé „temné“ kousky a pořídí si nové šaty, aby v souladu s terapií podtrhla svou ženskost. Předvede se v nich Marii a Evženovi, zrovna když k Blančině nelibosti probírají zimní přístřešek pro ovce.

Mstitelé Mára a Bruno – co si vymyslí na Jakuba?

Mára předstírá virózu a řekne Věrce, ať jede na dovolenou s Karlou a dětmi místo něj. Následně zavolá Brunovi a pozve ho domů, aby společně vymysleli, jak se pomstí Jakubovi. Bruno navrhne, že by se mohli inspirovat jedním filmem a nalákat pana scenáristu do tetovacího salonu.

Nechají mu vytetovat na čelo něco, co se mu rozhodně nebude líbit. Márovi ale takový vtípek nestačí. Chce Jakuba pořádně vystrašit a rád by do týmu přibral Tonyho, ale ten je zásadně proti. Ví, že cokoli Kryštof vymyslí, povede jedině k pořádnému průšvihu. To je jasné i Brunovi, přesto do toho s Márou půjde. Zbývá jen vymyslet, co tedy Jakubovi provedou…

Jakou pomstu Mára kuje? Zdroj: TV Nova

Skyler a Chris mají nové bydlení a Bára si balí kufry

Skyler a Chris se nastěhují do garsonky v Lumírově domě. Anička je přivítá s pohoštěním a daruje Chrisovi nějaké maličkosti, které mu koupila, aby se tady cítil víc jako doma. Skyler se nelíbí, že mu zase něco dává – rozdala by se a pak nebude mít peníze pro sebe.

Frantu to překvapí. Vůbec netušil, že se Anička potýká s finančními problémy. Ta ale samozřejmě všechno popře a nic si od nich nechce vzít. Franta doufá, že by si řekla, kdyby bylo nejhůř, jenže všichni známe obětavou Aničku…

Bára se zatím balí do Izraele a běduje, že se s kufrem nevejde do váhového limitu. Navíc netuší, kde má pas, a ať hledá, jak hledá, nemůže ho najít. Naštěstí jí Franta poradí, takže ho nakonec objeví, ale napadne ji, zda by to neměla brát jako znamení a zůstat doma.

Zdroj článku:
  • Autorský text