Jak bude reagovat Blanka na románek svého syna?

Jak bude reagovat Blanka na románek svého syna?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Divákům je možná divné, že si Blanka stále vyká se svou sestřičkou v zubní ordinaci, se kterou teď začal randit Adam. Přitom spolu zažily mnohé. Sestřička dokonce byla svědkem toho, jak Blanka do práce přišla namol opilá. To je přece dost pádný důvod k tomu, aby si už potykaly, nebo ne? 

Zubní sestra a snacha zároveň? 

Vzhledem k tomu, jak je Adam zatížený školou, by byla Blanka ráda, kdyby si našel nějaké rozptýlení, třeba holku. V tomto případě by ji však nikdy nenapadlo, že si ji její syn vybere jednu rovnou z její zubní ordinace. Už to tak vypadá, že Adam bude chodit se zubní hygienistkou Jarkou. Což o to, je milá, chytrá a podle Blančiných slov v ordinaci nenahraditelná.

Bude na ni ale pět chválu i po tom, co zjistí, že má poměr s jejím synem? Co by na ní mohlo Blance najednou vadit? Pouhý fakt, že si dovolila chodit s jejím synem je nejspíš dostačující. K tomu je Jarka starší než Adam, a navíc ještě rozvedená. Nejspíš to bude hlavní důvod pro to, aby Blanka začala Jarku svému synovi vymlouvat. Ale nepokazí se tímto vztahy mezi nimi? Rozhodně! A snad tady ani nemusíme zmiňovat, že Blanka by měla být ke svým dětem extra shovívavá za to, jakou s ní měly trpělivost, když své bolístky utápěla v alkoholu

Blance velmi záleží na blahu jejich dětí, zdroj: Tv Nova

Blanka s Jarkou si zatím ještě vykají. Blanka je ta, která by podle pravidel slušného chování měla tykání nabídnout, dosud to ale neudělala. Proč? Nejspíš si chce udržovat profesní odstup. To jí ale půjde jen velmi těžko, když bude Jarka patřit do rodiny, co říkáte?

Blanka by byla ráda, kdyby si Adam našel nějaké rozptýlení, třeba holku, zdroj: Tv Nova

Jarka o vztahu s Adamem pochybuje 

Ani Jaroslava se necítí úplně komfortně, když před Blankou zatajuje poměr s jejím synem. Sice Adama prosila, aby to zůstalo mezi nimi, zároveň si však dobře uvědomuje, jak pevné pouto mezi sebou Adam s Blankou mají. Moc dobře ví, že pracovní a osobní vztahy se nemají míchat. Lze předpokládat, že jindy dobrá pracovní atmosféra zhoustne po tom, když se Blanka tuto novinu dozví.

Co se totiž Blance nedá upřít, je fakt, že do všeho strká nos. Na blahu dětí jí velmi záleží, ale zároveň si neuvědomuje, že některé věci jsou čistě jejich věc. Jak moc to bude Blanka řešit? Bude to pro ni úsměvná novina, nebo katastrofická zpráva? A právě druhé varianty se Jarka obává ze všeho nejvíce. Nemůže chodit s Adamem, který s Blankou až donedávna ještě bydlel.

Vždyť ani nemá svůj byt a studuje. Prakticky se tak pořád drží máminy sukně. Ona je starší, pracuje a živí samu sebe. Škoda, že na tom teď Adam není podobně. Moc si s ním totiž jinak rozumí. Jedině, že by se spolu občas scházeli, třeba u ní v bytě a svůj vztah drželi pod pokličkou. Měl by ale potom smysl? Neustálé schovávání se by jejich vztah nakonec zničilo. Na druhou stranu je možná teď Jarka zklamaná svým krátkým manželstvím a Adam je jen převozníkem.

Zdroj článku:
  • Autorský text