Nejotravnější postavy ze slavných seriálů a filmů: Otestujte se, která byste byla vy

Nejotravnější postavy ze slavných seriálů a filmů: Otestujte se, která byste byla vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve známých seriálech nebo filmech se dobrý scénář neobejde bez nějaké té postavy, která dokáže svým způsobem být otravná. Ať už se jedná o žárlivou manželku, nebo otravného kolegu.

Nemocnice na kraji města

V tomto kultovním seriálu, kde je hlavní prostředí nevelké nemocnice, uvidíte hned několik otravných postav. Jednak je to manželka Blažejová, která neustále volá do nemocnice, aby si udělala přehled, kde její muž tráví čas, jednak je to rozhodně i doktor Cvach, který nedokáže ani nabrat starší paní krev a trefit se do žíly. Teoreticky ale zná všechny aktuální trendy v medicíně v oboru chirurgie.

Ordinace v růžové zahradě 2

tomto seriálu se střídají události z chirurgického oddělení, z gynekologického oddělení, z pediatrie a k náhlým událostem vyjíždí záchranná služba. V dřívějších sériích bychom mohli označit za otravnou postavu doktora Boba, který na tom byl dobře teoreticky, ale provést operaci bylo nad jeho síly. V současné době už je aprobovaný doktor a vypracoval se i v práci na sále. Dále bychom mohli do kategorie otravných postav zařadit i jeho manželku Heluš. Heluš utrácela nemalé částky za boty a navážela se do lidí.

Teorie velkého třesku

Leonard, Sheldon, Ráž, Howard, Penny, Amy a Bernadette. Zde asi nemusíte váhat, která postava spadá do kategorie otravných hrdinů. Je to rozhodně Sheldon. Proč? Má téměř až obsedantně-kompulzivní poruchu, co se týče čistoty a hygieny. Má strach z toho, že by se mohl nakazit viry nebo bacily, a tak to s osobní hygienou velmi přehání. To však není jediná oblast. Také má jasně daný týdenní rozvrh na různé aktivity. A když přijde nějaká změna, je vyvedený z míry. Sheldon je velice inteligentní a má téměř pro všechny okolnosti vysvětlení. Nedochází mu ale, že to jeho kamarádům není příjemné. Další postavou, která to myslí dobře, ale je otravná, je maminka Howarda. Howard je už dávno dospělý muž, inteligentní vědec, ale stále žije se svou maminkou, která mu podstrojuje a plete se mu do všeho. Nepochopila, že čas letí a její syn už není malé děcko.

Jaká jste nejotravnější postava ze slavných seriálů a filmů? Vyzkoušejte si následující test.