Středa v Ulici: Gábina si dupne, Milena propadne panice a Bára přiletí z Japonska

Středa v Ulici: Gábina si dupne, Milena propadne panice a Bára přiletí z Japonska
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako by nestačilo, že Milenu strašili štamgasti. Teď se s katastrofickými scénáři o letecké dopravě připojí i Kaštan. Zatímco jedna obyvatelka Ulice se děsí brzkého odletu, jiná se letadlem vrací domů z Japonska. Po příletu na Báru čeká nemilé překvapení. Gábina si u Sabine prosadí změny ve smlouvě.

Odvážný Šimon potěší Valerii a inspiruje mámu

Ve středu ráno si Šimon půjde zaběhat s Jirkou. Během toho si stihnou povědět nejrůznější novinky, včetně nepříjemné skutečnosti, že Valeriin bratr leží v nemocnici. Bylo na ní vidět, že by byla ráda, kdyby ji tam Šimon doprovodil, ale představa, že by se ocitl v jedné místnosti se svým šikanátorem, mu nebyla příjemná. Přesto by chtěl udělat něco, čím by dívku potěšil. Naštěstí mu Jirka nabídne asistenci při přípravě sushi a s pomocí videí na internetu se oba pustí do vaření. Později se k nim připojí i Gábina, která se vrátí o něco dřív z veletrhu s látkami.

Val a Šíma si dávají sushi.
Val a Šíma si dávají sushi. | Zdroj: TV Nova

Valerii Šimonovo překvapení opravdu potěší. Ještě víc ji ale dojme, že by byl ochotný jít kvůli ní do nemocnice za Romanem. Také na Gábinu udělá dojem, jakou odvahu syn projeví, a rozhodne se vzít si z něj příklad. Zavolá Sabine, aby jí oznámila, že návrh smlouvy je pro ni nevýhodný a potřebuje upravit. Trochu se obává, aby ji německá návrhářka rovnou neodmítla, ale Sabine bude kupodivu se vším souhlasit. Prý jenom zkoušela, co jí na to Gábina řekne. V téhle branži se člověk zkrátka musí umět prosadit a Gábině to tentokrát vyjde.

Kaštan v Mileně ještě přiživí strach z letadel

Milena už brzy odletí na dovolenou, proto teď panikaří, že nestíhá zařídit vše potřebné. Radek jí koupí nový kufr, aby s sebou měla něco pořádného. Udělal to ale skutečně proto, aby ji potěšil, nebo aby se ujistil, že Milena odjede? Touhle poznámkou ho rozčílí natolik, že se málem sebere a odejde z hospody. Navíc jí doporučí, aby si trhla nohou. Ať chudák udělá cokoli, ona to vždycky obrátí proti němu. Milena si uvědomí, že přestřelila, a začne si ho rychle udobřovat. Napjatou atmosféru pak přiostří Kaštan se svým sýčkováním o nespolehlivých letadlech. Milenu tak vyděsí, že v panice odmítne odletět, ale Radek ji uklidní – tedy snad.

Kaštan Milenu pořádně vyděsí.
Kaštan Milenu pořádně vyděsí. | Zdroj: TV Nova

Kytice způsobí nedorozumění mezi Bárou a Brunem

Bára se vrátí z Japonska už ráno a po dlouhém letu bude příšerně unavená. Přesto se nemůže dočkat, až se přivítá s Brunem. Chce za ním vyrazit do Coolny, ale náhodou ho zahlédne na ulici před domem, jak jde s kyticí za krásnou Lucií z krámku. Usmívají se na sebe, načež společně zalezou dovnitř a Báře zbudou jen zmatené myšlenky. Ale vlastně se není čemu divit. Byla pryč dva měsíce a Bruno je skvělý kluk, jistěže si mezitím našel jinou přítelkyni.

Bruno přitom ani netuší, že Bára už je zpátky doma. Plánoval, že ji na letišti vyzvedne, ale kvůli časovému posunu si popletl dobu příletu. Zavolá jí, aby ji nadšeně přivítal alespoň po telefonu. Její odtažitost a neochota si povídat ho nepříjemně překvapí. Netuší, že ho Bára viděla s Lucií, a ona zase nemá ponětí, že jen vracel kytici dívce, která si ji zapomněla v Coolně a dostala ji od někoho úplně jiného.

Zdroj článku:
  • Autorský text