Jitka Sedláčková, která hraje ráznou Helenu Pechovou v seriálu ZOO, je už pár let zamilovaná jako školačka

Jitka Sedláčková, která hraje ráznou Helenu Pechovou v seriálu ZOO, je už pár let zamilovaná jako školačka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Helena Pechová má „tajný poměr“ s Fandou Kolmanem, Jitka Sedláčková si svou lásku užívá naplno a nikdo se jí nemůže divit. Počkala si dlouho, než našla ideálního partnera. Známá herečka, která v současné době hraje také bohatou Ditrichovou ze seriálu Zlatá labuť, si v minulosti sáhla na dno.

Jitka Sedláčková se netají tím, že měla v životě pár složitých období. Musela se poprat nejen se závislostí na alkoholu, ale i s panickým strachem, který ji provází celý život. Vždy se bála smrti a porodu. Extrémně se také bála, že přijde o maminku. To byl jediný blízký člověk, kterého měla, protože otec se své role hrdinsky vzdal ještě předtím, než se narodila. Dokonce si dlouho ani neuměla představit, že by její matka jednoho dne zemřela.

Jitka potkala v životě dva muže, kteří se jí vryli pod kůži. Tím prvním byl otec jejího syna Filipa, se kterým žila sedmnáct let. Když vztah skončil, nevěřila, že by někdy mohla potkat muže s velkým „M“. Přitom Jitka přiznala, že mužskou ochranu ke spokojenému životu potřebuje. Možná to ovlivnil i chybějící otec v dětství.

A když to člověk nečeká, tak to přijde. Přesně tak by se dal definovat vztah s partnerem Pavlem Töpferem, který je bratrem herce Tomáše Töpfera. Stejnou vášeň pro herectví však s manželkou a bratrem nesdílí a celý život pracoval jako restauratér. Možná mu je i proti srsti, že se jeho život najednou propírá v médiích.

Před časem se vyrojily spekulace, že se herečce konečně podařilo přítele dotlačit ke svatbě. Jitka začala používat příjmení Töpfer Sedláčková, což velice jasně naznačovalo změny v jejím životě. Lidé z okolí spokojeného páru však vždy tvrdili, že Pavel se do ženění nehrne a je spokojený se vztahem „na psí knížku“. To Jitka naopak velice jasně naznačovala, že svatbu chce. Už si ji nacvičila při natáčení seriálu Polda.

Jitka Sedláčková
Jitka Sedláčková | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ohledně změny příjmení však sdílná nebyla ani Jitka Sedláčková a jen zmínila, že často doprovází partnera do zahraničí. Může to tedy znamenat, že je pro ně cestování snadnější, když vystupují jako manželé, nebo naznačovala, že se tajně vdala? Ale proč by se se svým rodinným štěstím nechtěla pochlubit? Nebo to byl její přítel, který si ještě nezvykl, že herci jsou pod drobnohledem svých fanoušků a novinářů?

Zdroje článku: