V květnu v ZOO: Zmizení Adama, pubertální chování Alberta a problémy dvojčat s otcem

V květnu v ZOO: Zmizení Adama, pubertální chování Alberta a problémy dvojčat s otcem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po období, kdy měl Adam pocit, že je Superman, se najednou ztratil. Aniž by se někomu slovem zmínil, nepřišel do práce a nikdo o něm nic neví. To znervózní Sid, která dělá starosti i svým rodičům.

Sid bude dokonce uvažovat i o tom, že si Adam něco udělal. Našla doma jeho lékařskou zprávu a má o svého milého opravdu strach.

Albert stále nedokáže svým šarmem ulovit Kristýnu, z čehož je hodně znechucený. Stále více svou podřízenou šikanuje, a dokonce ho už začíná i Brázda upozorňovat, že by měl přibrzdit. Kristýna nakonec usoudí, že se spletla a z Alberta lepšího člověka neudělá. Chce odejít a Albert může slavit. Ale je vůbec co? Nakonec Roklová Kristýnu přemluví, aby to ještě zkusila.

A krátce na to Albert dostane nabídku na stáž v drážďanské ZOO. Má to však háček – stáž je pro člověka, kterého uznávají jeho spolupracovníci. To bude muset Albert rychle změnit svůj přístup k lidem. (Jak bylo oznámeno, Gránský si bere pár měsíců volno od natáčení, aby se věnoval rodině.)

Katka a Charlie
Katka a Charlie | Zdroj: FTV Prima

Opět se potká Katka a Charlie. Tentokrát bude Charlie detektivem – bude se snažit zjistit, kdo je za autonehodou Katky. Dojde i na starostu Bavora.

Na scéně se objevuje Janeček a požaduje od dvojčat peníze. Je hodně neodbytný. Láskyplný otec se snaží Izy vydírat, že Vojtovi řekne o její minulosti.

Stačí chvilka nepozornosti u Ovčíka a Viky se hned začíná dařit v podnikání. Už je designérem i Filip. Spolu jim to jde tak dobře, že by ho Viky nejraději přibrala do firmy. A kdo bude dělat chůvu?

Konečně se vrací i Adam. Byl v drážďanské ZOO a asi zapomněl, že má mobilní telefon. Prý posílal zprávu, ale ta se někde ztratila. Že by se zatoulal poštovní holub?

V ZOO se objevuje dcera Adamova nového kamaráda Joachima Herrmana. Holka je celá pryč z Adama a ani to neskrývá. Sid se jde vyplakat Filipovi na rameno, ale tajně, aby to Adam nevěděl.

Dvojčatům nakonec od nezbedného otce pomůže Marek. Holky se tak snad divného rodiče na čas zbaví.

Viky dostává od Rokla nabídku na velice zajímavou práci. Hraje však o čas a opět vše zvládne s pomocí Filipa. Jak to všechno ten kluk stíhá! Viky postoupí do druhého kola výběrového řízení, ale pod nátlakem má snížit cenu. Moc o zakázku stojí a souhlasí se snížením ceny. Je hodně překvapená, když se na nový rozpočet podívá Rokl a uvede ji do reálného světa.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text