Ulice: Gábina přeplavala moře krizí. Mít miminko by teď bylo za odměnu

Ulice: Gábina přeplavala moře krizí. Mít miminko by teď bylo za odměnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za Gábinou je perný rok a před ní zasloužené prázdniny, během kterých si s Jirkou a Šimonem určitě užije nějaké dobrodružství. Když se vědomě ohlédne za tím, co všechno za ten rok zvládla, musí se cítit jako superžena. Teď je otázkou, jestli se za to odmění a dopřeje si oddych, nebo si dál pojede ve svém hektickém tempu. Co by její pracovní nasazení řeklo na to, kdyby s Hermanem nečekaně otěhotněla?

Připraví si scénáristé pro herečku Anetu Krejčíkovou druhý porod v Ulici?

Už jednou otěhotněla, aniž by s tím počítala. Proč by se jí to nemohlo podařit podruhé? Klidně mohlo. S Jirkou by to nejspíš byla procházka růžovým sadem. Je zásadový a nebojí se plotny. Gábině by, i přes své plné nasazení, doma různě pomáhal. Klidně by za ni zaskočil i v práci. Ostatně diváci už se mohli přesvědčit o tom, že Herman se pro Gábinu rád obětuje ve všech směrech. Klidně přes noc sedne za šicí stroj a ušije jí svatební šaty, kdyby chtěla. Zvláštní, že takhle tvárný nebyl, když byl s Digi. Je vidět, že jeho osudovou ženou je jen a pouze Gábina. Otázkou zůstává, jestli je tělo Gábiny vůbec schopné otěhotnět. Po prodělané chemoterapii jí vlasy sice nevypadaly proto, že měla šetrnější formu léčby, ale i tak to pro tělo byl obrovský zásah. Dobrou zprávou je, že si nechala zamrazit vajíčka pro pozdější možnost otěhotnění. Jakoby tušila, že potká chlapa do nepohody, jakým je Jirka Herman.

Představa, že by Gábina měla dítě s Jirkou, by nebyla tak úplně scestná. Vždyť kdo jiný by teď mohl být sehranějším párem než právě Gábina s Jirkou, kteří ustáli hned několik krizí? Pro Gábinu, která plánuje rozšířit nabídku svého salonu, by to však mohla být překážka. Jak by mateřství skloubila se svým náročným podnikáním? Zbyl by jí pak nějaký čas pro Šimona?

Jirkovi s Gábinou by miminko určitě slušelo.
Jirkovi s Gábinou by miminko určitě slušelo. | Zdroj: TV Nova

Miminko za odměnu

Je ale velký rozdíl rodit jako náctiletá a mít miminko po třicítce. Vzhledem k situaci, ve které se Gábina tehdy nacházela, je teď jasné, že kdyby otěhotněla, celé těhotenství a následné mateřství by si užila úplně jinak. Mohla by si ho vychutnat. Vždyť práce by se dala hezky skloubit, no ne? Když to dala během léčby, co by jí stálo v cestě teď? Určitě by to zvládla. Milena s Radkem by pak byli milující prarodiče. Je hezké vidět, že lidé se mohou měnit. Kdo si myslel, že Radek Mastný bude nadále padouchem, který bude sabotovat vše, co Jirka dělá, tak se spletl. Ti dva už dokonce nacházejí společnou řeč. No vidíte! A když se mohla polepšit také mrcha Ája, proč by to nešlo s Mastným? Koneckonců místo, aby dělal dusno na radnici, teď může dělat dusno doma Mileně. Ti dva budou po prázdninách v sobě častěji, než byli dosud. Ale Milena to ustojí. Ostatně právě po ní a po Radkovi má Gábina svůj kořínek tak tuhý.

Zdroj článku:
  • Autorský text