Zavzpomínejte na osud krásné a svérázné kadeřnice Digi Stránské z Ulice

Zavzpomínejte na osud krásné a svérázné kadeřnice Digi Stránské z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Smrt blízké osoby zasáhne každého. O to více, když se jedná o smrt mladého manžela. Pamatujete si ještě na Digi Stránskou a jejího manžela Marka, který podlehl akutní leukemii? Jak se Digi zvládla se smrtí manžela vypořádat?

Digi jsme v seriálu Ulice potkávali velmi dlouhou dobu a tato postava nám přinesla mnoho zajímavých, vtipných, ale také dojemných a smutných scén. Digi je svérázná, krásná kadeřnice, která vyrůstala v dětském domově. Vždy byla trochu horká hlava. To se také ukázalo na začátku vztahu s jejím budoucím manželem Markem Stránským. Jejich společná cesta byla zpočátku poněkud náročná, ale nakonec se z nich stal jeden z nejkrásnějších párů z Ulice. Svou lásku potvrdili také narozením dvou holčiček, které společně vychovávali v Anglii. Tato jejich společná cesta životem bohužel neměla dlouhého trvání. Jejich krásné manželství nerozdělili neshody nebo nevěra, ale smrt. Marek onemocněl akutní leukémií a této nemoci bohužel náhle podlehl. 

Ondřej, jako Marek Stránský podlehl v Ulici zákeřné nemoci, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Po smrti Marka se Digi s holčičkami rozhodly vrátit zpět do Ulice. Bylo to zajisté nejnáročnější období v jejich životě. Nejenže je pochopitelně smrt manžela a tatínka velmi bolestně zasáhla, ale musely se vypořádat také s hledáním bydlení, novou prací a novou školou. Velkou oporou jim byla především kamarádka Monika a její přítel Mára, kteří jim nabídli dočasné bydlení. Márova maminka zase Digi hodně pomáhala s hlídáním holčiček. Velkým překvapením byl pro Digi také její bývalý manžel Tony, který jí byl v těžkých chvílích velkou oporou a pomocí. 

Přestože měla Digi tolik dobrých lidí kolem sebe, situaci pořád nezvládala příliš dobře, a tak se na radu Moniky rozhodla využít pomoc psychologa. A také začala věnovat více času sobě a začala běhat. A právě běhání jí přivedlo do cesty novou lásku. Kriminalistu Jirku Hermana. Tento vztah sice nakonec nevyšel, ale Digi se také díky Jirkovi podařilo dostat z nejhoršího. 

V dnešních dílech už Digi nepotkáváme, ale Jirku Hermana můžeme vidět po boku krásné Gábiny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text