Joey z Dawsonova světa je i 22 let po natáčení stále kočka. Příběh holky z malého města, která klofla idola všech žen

Joey z Dawsonova světa je i 22 let po natáčení stále kočka. Příběh holky z malého města, která klofla idola všech žen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teenagerovský seriál Dawsonův svět se vysílal v letech 1998-2003. Joey byla v seriálu za krásku i velmi složitou osobnost. Jak dnes žije její představitelka, Katie Holmes?

Holka z malého města se dostala do velkého světa

Katie se narodila v malém městečku s názvem Toledo ve státě Ohio. Jelikož byla celá rodina zapálená do sportu, i ona si přála splynout. Talent pro sport ale neměla. Místo toho ji matka přivedla na dva koníčky, které se staly pro její kariéru osudové: začala chodit do dramatického kroužku a navštěvovala i školu modelek. Jako modelky si jí všimli i hledači talentů. Po první roli ve snímku Ledová bouře dostala Katie nabídku, aby si zahrála Buffy, přemožitelku upírů. Ta to ale odmítla, protože měla krátce před maturitou.

Čtěte také: Jak se změnil nepoučitelný romantik Dawson Leery ze seriálu Dawsonův svět a kam to v herecké kariéře nakonec dotáhl

Dawsonův svět byl mega úspěch

Tvůrce Dawsonova světa si Katie vyhlídnul pro hlavní ženskou roli, a dokonce kvůli ní přesunul celé zkoušky. Role Joey jí prostě byla souzená. Obrovský úspěch seriálu otevřel Katie dveře do světa showbusinessu. Najednou si mohla vybírat filmové role - a stala se z ní hvězda první velikosti. A to nejen díky svým hereckým kvalitám, ale také pro svého hvězdného manžela.

Svatba jako z pohádky

Když si v roce 2006 brala na italském hradě svou velkou lásku a idola z dětských let, Toma Cruise, zdálo se, že život nemůže být růžovější. Nic však netrvá věčně a proslýchá se, že za jejich nevyhnutelným rozchodem stála především Tomova posedlost scientologickou církví, která řídila celý jeho život. Manželství se sice rozpadlo, ale Katie si z něj odnesla krásnou dceru Suri. Ta byla dlouho považována za nejrozmazlenější i nejlépe oblékané dítě Hollywoodu.

Čtěte také: Tak ten by stál za hřích. Průšvihář Pacey z Dawsonova světa je i 22 let po natáčení seriálu chlap k pohledání

Letos se Katie objevila například ve snímku The Secret: Dare to Dream. Nutno přiznat, že se zdá, že tato pohledná brunetka s hnědýma očima dokázala zastavit čas. Stále má svůj typický kouzelný úsměv a je štíhlá jako laň. V prosinci jí bude 42 let. Budeme se těšit, jaký další počin v budoucnu natočí.

Podívejte se do naší galerie, jak se představitelka Joey od dob natáčení změnila!