Vtipné přeřeky v Ulici

Vtipné přeřeky v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice nebaví diváky jen svými dramatickými dějovými linkami, ale i tím, co se stane mimo natáčení. Vtipné přeřeky v Ulici diváci mohou zhlédnout především na Silvestra či u jiných vzácných příležitostí, kdy je producenti seriálu vypustí do éteru.

Při spoustě textu se raz dva přeřeknete

Většina herců, kteří se stali součástí nekonečného seriálu Ulice, jsou zajedno v tom, že je zužuje velké množství textů, které se musejí nazpaměť naučit. Potom se nemůžete divit tomu, že přeřeky v Ulici létají sem a tam. Diváky pobavila například učitelka Magda, která Aničce v bufetu vysvětlovala, že její kamarád Tomáš Jordán zkoumá vzorec vývoje populace proutníka... měla ale říct, že zkoumá vzorec vývoje populace potápníka vroubeného... ale kdo si to má pamatovat, že? Ljuba Krbová hned potom vybuchla smíchy a chvíli trvalo, než se znovu obě mohly vrátit k textu.

Herečka Dana Syslová pro změnu pobavila diváky i celý štáb jinou hláškou, a to, když Vlastimilovi Peškovi nařizovala: zůstaneš pěkně tady na gauči, v posteli by ses jenom přebaloval (mělo být převaloval). Na to Rudolf Hrušínský s úsměvem na rtech odpověděl: já se klidně přebalím!

A nezklamala ani Linda Rybová coby Blanka v Ulici, když Zuzaně v kavárně říkala: prostě potřebuju trošku nakopnout... a hned na to si nakopla palec u nohy o lavici v kavárně.

Linda Rybová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Herečka Anna Fixová coby Monika Farská pro změnu Máru dokonale odzbrojila, když na něho v Coolně vybalila: včera večer nám znovu začal protékat ten hajzl... Anna se nejspíš nechala příliš unést rolí, protože ve scénáři tak sprosté slovo určitě nebylo.

Klapky dokážou zkazit nejen přeřeky

Natáčecí klapky přitom nedokážou zkazit jen přeřeky, ale i další maléry, jako například náplast, která nelepí nebo klika, která Božence z Ulice zůstane v ruce po tom, co vstoupí do kabinetu. Pobavit dokáže i zapomenutý text nebo neovladatelný smích, který vstupuje do scény.

 

Zdroje: