Která postava z Ulice je nejkomičtější?

Která postava z Ulice je nejkomičtější?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V naší oblíbené Ulici nalezneme spoustu veselých postav, některé valí jeden vtip za druhým anebo se jim dějí natolik komické události, že se dostali až do našeho žebříčku.

Dan Turek

Dan je nesmělý mladý muž, kterého hraje Vojtěch Hrabák. Dan je takový podivín, není zrovna výřečný a dá se říct, že má pomalejší zapalování. S ženami to taky moc neumí a zdá se být lehce manipulovatelným. Dan se po velmi krátkém románku rozhodl požádat Sáru o ruku. Ta překvapivě řekla ano a velmi rychle a v tichosti se vzali. Dan pracuje společně s Bedřichem v dílně.

Miloš Knobloch

Miloš je veselý a upovídaný muž ve středních letech, má rád alkohol a je tak trochu sukničkář. V době, kdy to jeho velmi dobrý přítel Bedřich potřeboval, byl mu nablízku a snažil se mu tak trochu nešetrně nabalit jakoukoliv ženu. Miloš byl zakoukaný do Justin (Matka Skyler), problémem mu nebyla ani jazyková bariéra, tu snadno svou domýšlivostí překonal. Psal dokonce milostné básničky Aničce. Jeho manželkou však byla Eva, kterou poznal v nonstopu. Jejích vztah si prošel celou řadou problémů a to ať už přes hádky, nevěru nebo stěhování. 

Jiří Štrébl, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mario Doubek

Maria hraje Jiří Kniha. Mário je člověk, který si ze života hlavu moc nedělá, neustále je veselý a rád se věnuje své kariéře rapera, v současnosti již pochopil, že to není úplně správná cesta a začal pracovat v místní Pekárně. Mário měl krátký románek s Vendulou, nakonec se jeho cesta zkřížila s Alenou, která tak trochu využila jeho naivity. Alice totiž potřebovala mít jistou výhodu u soudu, který ji v té době čekal. Ta velká výhoda mělo být plánované těhotenství. Do jejích vztahu se nakonec zamotaly city, ale doteď je jejich situace značně nejasná a zmatečná.

 

Zdroj: