Žárlivka Ája z Ulice: Bude chtít, aby Mário odešel z pekárny?

Žárlivka Ája z Ulice: Bude chtít, aby Mário odešel z pekárny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mário a Ája tvoří už nějakou dobu šťastný pár. Z vypočítavé potvory se stala matka na plný úvazek i milující partnerka. Nyní začíná o Mária bojovat, aby se nenechal svést mladou a krásnou Sárou. Co vymyslí, aby od ní a Sofie neutekl za mladší? 

Vztah Mária a Áji v Ulici prošel mnoha zkouškami. Sledovali jsme celý Ájin plán s Máriem, kterého zpočátku chtěla jenom využít. Možná si ještě vzpomenete na to, jaký plán měla vymyšlený. Potřebovala otěhotnět, aby nemusela do vězení. A právě k tomu se jí hodil naivní a dobrosrdečný Mário, který se do Áji hned zamiloval až po uši.  

Každý si pamatuje její zradu 

Ája vždy byla vypočítavá mrcha a každý ji už dávno prokouknul. Jenom Mário si Áju bránil do poslední chvíle a nechtěl si připouštět žádnou pravdu. Ale tak to bylo jenom do té doby, než ho Ája zradila. To ještě ale nikdo nečekal, že se vše obrátí vzhůru nohama. 

Vztah Mária a Áji v Ulici prošel mnoha zkouškami, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Z mrchy milující matka? 

Ája si po čase uvědomila, že se do Mária zamilovala. To jí však ne každý věřil po všech jejích intrikách. Také Mário už byl dost obezřetný a nechtěl se spálit po druhé. Ája mu však vyznala lásku a její skutečné city mu i dokázala. Ne všichni diváci jí její novou roli tak úplně věří. Může se z falešné potvory stát starostlivá matka a milující žena? Vše tomu tak nyní napovídá a zdá se, že je jejich láska nyní oboustranná.  

Ája versus Sára, jak to dopadne?  

Dokonce se u Áji projevily žárlivé sklony! Od té doby, co s Máriem začala pracovat mladá a atraktivní Sára, je Ája dost nejistá a bojí se, že o Mária přijde. Všichni víme, že Mário je Ájou stále poblouzněn, ona si tím ale vůbec není jistá. Co dál podnikne, aby se zbavila Sáry? Možná donutí Mária odejít z pekárny anebo vymyslí ještě úplně jiný plán! Ostatně, mazaná a chytrá Ája nebude mít problém s tím něco vymyslet, aby získala Mária na svou stranu.

Vyjde jí však její plán? To se možná brzy dozvíme a uvidíme, co vše jejich láska ustojí. 

 

Zdroj:

  • autorský text